06 30 38 74 03 info@praktijkdebree.nl

Bedrijfsmassage

Stoelmassage op uw werkplek!

Het is belangrijk om goed voor uw personeel en goed voor uzelf te zorgen. Dit kan met een professionele stoelmassage! Een bedrijfsmassage biedt vele voordelen die uiteindelijk uw bedrijf ten goede komen. Door te investeren in vitaliteit creëert u een gezond werkklimaat binnen uw bedrijf wat veelal resulteert in een lager ziekteverzuim, hogere arbeidsproductiviteit en gemotiveerde medewerkers. Omdat investeren in gezondheid en vitaliteit wordt gestimuleerd door de overheid, zijn bedrijfsmassages, als dit in het ARBO-plan is opgenomen, fiscaal aftrekbaar. Daarnaast hanteert Praktijk De Bree gunstige tarieven voor iedereen. Een stoelmassage bij u op locatie is de motor voor goede bedrijfsprestaties!

Onze massages kunnen worden aangepast aan uw wensen. Zo kunnen wij standaard massages bieden maar ook massages die gericht zijn op individuele klachten. Op die manier wordt de effectiviteit en het rendement van de bedrijfsmassage nog hoger. Ook kunnen wij u adviseren om tot de best geschikte massage te komen. Stoelmassages kunnen op vrijwel iedere plek plaatsvinden, er is slechts een kleine ruimte nodig. U kunt zelf bepalen of u het fijner vindt om op een afgesloten plek gemasseerd te worden of bijvoorbeeld achter uw bureau. Kleding kan worden aangehouden waardoor de massage laagdrempelig is. 

Indien wij een massage geven, hoeft u nergens naar om te zien. Wij zorgen voor de juiste materialen en benodigdheden. 

 

Wat zijn de voordelen van een stoelmassage? 

N

Wordt door de kleding heen gegeven

N

Vermindert de werkstress

N

Motiveert medewerkers

N

Verlaagt het risico op ziekteverzuim

N

Verhoogt de arbeidsproductiviteit

N

Tijdens kantooruren en op de werkvloer

N

RSI klachten voorkomen of verminderen

Voor wie is een stoelmassage geschikt? 

Een stoelmassage is geschikt voor iedereen maar wij raden het voor bepaalde mensen sterker aan. Dat zijn voornamelijk mensen die op kantoor werken, die daardoor veel in dezelfde houding zitten. Ook raden wij stoelmassages aan bij mensen die een hoge werkdruk ervaren, een korte stoelmassage kan dan al veel verlichting bieden en de productiviteit vergroten. Ook bij mensen die zwaar lichamelijk werk verrichten of die veel achter een computer werken bevelen wij aan om geregeld een stoelmassage te nemen. Dit kan uiteindelijk zorgen voor een gezonder werkklimaat met betere resultaten. Een stoelmassage is bijvoorbeeld perfect geschikt om op de werkplek te ondergaan. Ook is het ideaal tijdens beurzen, feestjes of evenementen. Mochten bepaalde klachten niet op een massagestoel behandelt kunnen worden, dan bieden wij massages aan op een behandeltafel. U kunt dan kiezen voor een wellnessmassage, dit is een massage ter ontspanning en is een boost voor uw lichaam en geest! Bij nek- en onderrugklachten raden wij een atlas-lumbaalmassage aan. 

Doordat klachten en wensen sterk persoonlijk zijn, bieden wij massages aan op maat. Iemand die veel achter de computer werkt heeft behoefte aan een andere massage dan iemand die zwaar lichamelijk werk verricht. Door onze ervaring kunnen wij u adviseren en samen met u tot de meest geschikte massage komen. 

Na een stoelmassage voelt u zich meer uitgerust, ontspannen en ervaart u meer energie. 

 

Over Praktijk De Bree

Praktijk De Bree is gevestigd in Barneveld en is een kleine praktijk waar u echt centraal staat en waar u een persoonlijke aanpak krijgt op maat. Wij nemen uitgebreid de tijd voor u en geven u de beste service. Ons doel is om u zo goed mogelijk te helpen en u daarbij de juiste adviezen te geven. Praktijk De Bree is opgericht in 2009 en biedt massagetherapie op maat aan.

Praktijk De Bree werkt niet met behandelwijze waarbij gewerkt wordt met bepaalde energie, zoals bij reiki of energetische massages. Hier leest u meer over de praktijk.