Home    >    Behandelingen   >   Anti hoofdpijn massage

Bindweefselmassage.

Een bindweefselmassage wordt toegepast op de bovenste bindweefsellaag van het lichaam. Deze laag bevindt zich tussen de spieren en de opperhuid in. Het is dus niet hetzelfde als diep weefselmassage waar er dieper gewerkt wordt op de spieren en het omliggende weefsel. Bindweefselmassage met diep weefselmassage samen geeft een zeer goed effect om weer beter in je vel te zitten.

De technieken die worden gebruikt tijdens de massage variëren van lichte strijkingen tot het rollen en oppakken van de huid. Door deze massagegrepen wordt de huid en het onderliggende bindweefsel gestimuleerd. Hierdoor neemt de doorbloeding van de huid toe en verbetert het onderliggend bindweefsel waardoor de zogenaamde bindweefsel verklevingen minder worden. Doordat ook de zenuwuiteinden omringt worden door bindweefsel krijgen ook deze een prikkel door de massage. Daarnaast werkt deze behandeling zeer goed om de bewegingsvrijdheid van het lichaam te vergroten.

“Het drukke leven en de stress van het moderne bestaan geeft onvermijdelijk een toestand van chronische spierspanning” 

De voordelen van een bindweefselmassage.

Geeft meer bewegingsvrijheid.
Het is een boost voor de doorbloeding van je huid.
Brengt verlichting bij rugpijn.
Het werkt vitaliserende voor je huid.
Stimuleert de afvoer van afvalstoffen.

Bindweefselmassage op unieke wijze.

Mijn naam is Fred de Bree, en sinds vele jaren geef ik massages waarbij mijn passie voor het vak volledig tot uiting komt. Praktijk de Bree is een kleinschalige praktijk gevestigd in Barneveld. De praktijk is ontstaan met de wil om mensen te helpen met dergelijke gezondheidsklachten. Omdat de liefde voor het werk zo groot is en de praktijk kleinschalig, merk je direct dat je écht centraal staat en er uitgebreid de tijd voor jou wordt genomen.

Wat maakt de behandeling bij Praktijk de Bree uniek? Iedere soort behandeling kan aangepast worden in de druk die gegeven wordt en hoe diep de behandeling gaat. iedere massage wordt afgestemd op jouw lichaam waardoor geen enkele massage exact hetzelfde is. Door de vele jaren ervaring en zeer uitgebreide opleidingen die ik heb gevolgd, haal ik het beste uit alles voor een doelgerichte behandeling voor jou als cliënt. 

Uit ervaring is gebleken dat de behandelingen zeer gewaardeerd worden en een goed effect hebben op zowel fysiek als mentaal emotioneel niveau. De combinatie van het behandelen van eventuele klachten, specifiek gericht op jouw lichaam, in combinatie met de diepe ontspanning is uniek. Ik geloof niet in één vaste type massage maar juist de combinatie ervan om klachten effectief te verhelpen. Er wordt goed geluisterd naar wat jij als cliënt aan kan en we gaan zeker niet door de pijngrens heen, wat helaas bij veel behandelaars wel wordt gedaan. Het is jouw lichaam dus jij bepaalt de diepte, intensiteit, en wat je wensen zijn. Op die manier werken we als het ware samen aan het beste resultaat met als basis het type massage die voor jou de voorkeur heeft.

Ervaar de vele voordelen van een professionele massage zelf en investeer in jouw gezondheid!

Massagepraktijk Hoevelaken

Neem contact met mij op