Home    >    Behandelingen   >   Anti hoofdpijn massage

Bindweefselmassage.

Een bindweefselmassage is een behandeling waarbij oppervlakkige verklevingen los worden gemaakt waardoor bewegen makkelijker gaat. Deze behandeling pas ik altijd toe, samen met deep tissue massage waarbij de diepere lagen weefsel aangepakt worden. Als de huid te strak staat kunnen spieren moeilijker in beweging komen. Hierdoor krijg je verklevingen en kan je last krijgen van pijnlijke plekken. Als het bindweefsel bijvoorbeeld in je nek helemaal vast gaat zitten, kan je je nek niet goed meer draaien, de doorbloeding stagneert, je krijgt sneller last van hoofdpijn en ga zo maar door. Zo zie je hoe belangrijk het is dat je oppervlakkige bindweefsel en daarbij het dieper gelegen weefsel samen met de spieren een belangrijke factor zijn voor je algehele welbevinden.

Na de behandeling heb je nagenoeg altijd direct resultaat. Juist door het combineren van diepe behandelingen samen met bindweefselmassage is het resultaat optimaal. De massage kan gevoelig zijn maar ik ga nooit door de pijngrens heen! Je lichaam geeft vanzelf aan wat de grens is en niet ik als behandelaar. 

“Het drukke leven van het moderne bestaan geeft onvermijdelijk een toestand van chronische stress of burn-out” 

De voordelen van een bindweefselmassage.

Een bindweefselmassage is een behandeling waarbij oppervlakkige verklevingen los worden gemaakt waardoor bewegen makkelijker gaat. Het biedt veel voordelen, waaronder: 

Zeer effectief bij pijnlijke spieren.
Het is een boost voor je huid.
Bewegen wordt makkelijker.
Geeft direct meer ontspanning.
Stimuleert de afvoer van afvalstoffen.

Bindweefselmassage op unieke wijze.

Mijn naam is Fred de Bree, en sinds vele jaren geef ik massages waarbij mijn passie voor het vak volledig tot uiting komt. Praktijk de Bree is een kleinschalige praktijk gevestigd in Barneveld. De praktijk is ontstaan met de wil om mensen te helpen met dergelijke gezondheidsklachten. Omdat de liefde voor het werk zo groot is en de praktijk kleinschalig, merk je direct dat je écht centraal staat en er uitgebreid de tijd voor jou wordt genomen.

Wat maakt de behandeling bij Praktijk de Bree uniek? Iedere soort behandeling kan aangepast worden in de druk die gegeven wordt en hoe diep de behandeling gaat. iedere massage wordt afgestemd op jouw lichaam waardoor geen enkele massage exact hetzelfde is. Door de vele jaren ervaring en zeer uitgebreide opleidingen die ik heb gevolgd, haal ik het beste uit alles voor een doelgerichte behandeling voor jou als cliënt.

Uit ervaring is gebleken dat de behandelingen zeer gewaardeerd worden en een goed effect hebben op zowel fysiek als mentaal emotioneel niveau. De combinatie van het behandelen van eventuele klachten, specifiek gericht op jouw lichaam, in combinatie met de diepe ontspanning is uniek. Ik geloof niet in één vaste type massage maar juist de combinatie ervan om klachten effectief te verhelpen. Er wordt goed geluisterd naar wat jij als cliënt aan kan en we gaan zeker niet door de pijngrens heen, wat helaas bij veel behandelaars wel wordt gedaan. Het is jouw lichaam dus jij bepaalt de diepte, intensiteit, en wat je wensen zijn. Op die manier werken we als het ware samen aan het beste resultaat met als basis het type massage die voor jou de voorkeur heeft.

Ervaar de vele voordelen van een professionele massage zelf en investeer in jouw gezondheid!

Neem contact met mij op

Praktijk de Bree
Veemweg 29-31
3771 MT Barneveld

E: info@praktijkdebree.nl
M: 06 30 38 74 03

Stuur mij een WhatsApp bericht!