Home    >    Leren masseren  

De Breethode massagecursus.

Leer masseren vanuit De Breethode op een unieke wijze, in eigen tempo, zonder een standaard protocol.

Door mijn vele opleidingen en ervaring in het masseren, heb ik een eigen methode ontwikkeld. Deze methode kent geen standaard stappenplan maar kijkt meer naar degene die de behandeling geeft en naar de verbinding met degene die de massage ontvangt. Het is uniek te noemen omdat het altijd passend is voor degene die net begint met masseren of al jaren lang in het vak zit. Ik let minder op de technieken zelf, zoals bij nagenoeg iedere cursus, maar meer op jou als masseur, hoe jij er in staat, vanuit je eigen balans en gevoel. Dat wordt helaas te weinig aangeleerd tijdens een massagecursus. De Breethode geeft je de richting die je nodig hebt! 

Ben je er klaar voor om zelf een unieke massages te gaan geven vanuit je hart? Dan hoop ik je hierin te mogen begeleiden. Ik geef lessen aan mensen die nog nooit hebben gemasseerd en aan professionals, voor ieder niveau. Doordat ik een goede basis wil leggen, geef ik les aan maximaal 6 personen, om op die manier de praktische kennis goed door te geven. Wil jij met je partner samen een cursus volgen om elkaar te masseren? Super leuk idee, dat kan!

Vaak wordt ten onrechte gedacht dat alleen degene die de massage ontvangt aan het ontspannen en genieten is. Maar het kan ook erg ontspannend zijn om zelf een massage te geven. Als je de juiste technieken onder de knie hebt zul je merken dat het geven van een massage niet vermoeiend hoeft te zijn.

Wil je zelf leren masseren (priveles), wil je iemand een massage cursus cadeau geven of willen jullie als organisatie les krijgen voor meer verdieping? Neem dan gerust contact met mij op.

De Breethode massagecursus op unieke wijze!

Zelf leren masseren kan vele voordelen bieden. Bij Praktijk de Bree kan iedereen leren masseren, van beginner tot professional. De voordelen van leren masseren bij Praktijk de Bree? 

Persoonlijke oprechte aandacht.
Uiteenlopende massagetechnieken.
Echt waar voor je geld en direct toepasbaar in de praktijk.
Ik neem echt de tijd voor je.
Jarenlange ervaring en veel passie voor het vak.
Flexibel in tijden en het aantal lessen.

Tarieven De Breethode massagecursus.

Tarieven privéles
– Privéles 3 uur (rug, hoofd, nek en schouders) –  €220,-
– Privéles 6 uur (hele lichaam) – €400,-

Tarieven groepsles (2 tot 6 personen)
– Groepsles particulieren per uur €90,- incl. btw.
– Groepsles professionals per uur €125,- ex. btw.

Datum en tijd na overleg in te plannen.

Neem contact met mij op