Home    >    Behandelingen   >   Burn-out klachten

De Breethode.

De Breethode is een unieke therapeutische deep tissue massage welke ik na jarenlange ervaring heb uitgedokterd. Deze behandeling is een combinatie van diverse soorten diepgaande massages waarbij ik verschillende technieken heb samengevoegd. Het is een behandeling welke zeer diep doordringt in lichaam en geest om pure ontspanning te creëren. Door het oprechte contact tijdens de massage zal je merken dat je al je spanningen los mag laten. De behandeling wordt met alle aandacht en rust gegeven, zodat jij je (weer) bewust wordt van je eigen lijf en je denk-hoofd. Iedere behandeling die je krijgt is dan ook anders en uniek. Je voelt je als mens niet iedere dag hetzelfde, vandaar dat de massage aangepast wordt op datgene wat jij op dat moment nodig hebt.

De Breethode geeft de diepe ontspanning door het puur aanwezig zijn in het nu! Door met diverse technieken te werken zal dit doorwerken op het bewustzijn én wat heel belangrijk is het onderbewustzijn. Dit werkt op een relaxte manier, al is het een intense massage op het diepe bindweefsel. Heb je last van chronische spierspanneg en wil je diep ontspannen of zit je met blokkades die je graag wil loslaten, dan is dit hetgeen je zoekt. De behandeling is altijd maatwerk, want ik werk nooit door de pijngrens heen.

“Het drukke leven en de stress van het moderne bestaan geeft onvermijdelijk een toestand van chronische spierspanning” 

De voordelen van De Breethode.

Meer vitaliteit en energie.
Brengt direct ontspanning in lichaam en geest.
Een schoon en helder gevoel.
Beter omgaan met stress of burn-out.
Je krijgt bewustwording van lichaam en geest.

De Breethode op unieke wijze.

Mijn naam is Fred de Bree, en sinds vele jaren geef ik massages waarbij mijn passie voor het vak volledig tot uiting komt. Praktijk de Bree is een kleinschalige praktijk gevestigd in Barneveld. De praktijk is ontstaan met de wil om mensen te helpen met dergelijke gezondheidsklachten. Omdat de liefde voor het werk zo groot is en de praktijk kleinschalig, merk je direct dat je écht centraal staat en er uitgebreid de tijd voor jou wordt genomen.

Wat maakt de behandeling bij Praktijk de Bree uniek? Iedere soort behandeling kan aangepast worden in de druk die gegeven wordt en hoe diep de behandeling gaat. iedere massage wordt afgestemd op jouw lichaam waardoor geen enkele massage exact hetzelfde is. Door de vele jaren ervaring en zeer uitgebreide opleidingen die ik heb gevolgd, haal ik het beste uit alles voor een doelgerichte behandeling voor jou als cliënt. 

Uit ervaring is gebleken dat de behandelingen zeer gewaardeerd worden en een goed effect hebben op zowel fysiek als mentaal emotioneel niveau. De combinatie van het behandelen van eventuele klachten, specifiek gericht op jouw lichaam, in combinatie met de diepe ontspanning is uniek. Ik geloof niet in één vaste type massage maar juist de combinatie ervan om klachten effectief te verhelpen. Er wordt goed geluisterd naar wat jij als cliënt aan kan en we gaan zeker niet door de pijngrens heen, wat helaas bij veel behandelaars wel wordt gedaan. Het is jouw lichaam dus jij bepaalt de diepte, intensiteit, en wat je wensen zijn. Op die manier werken we als het ware samen aan het beste resultaat met als basis het type massage die voor jou de voorkeur heeft.

Ervaar de vele voordelen van een professionele massage zelf en investeer in jouw gezondheid!

Massagepraktijk Hoevelaken

Neem contact met mij op