Deep Tissue Massage

Een Deep Tissue Massage (diepe bindweefselmassage) is een diepgaande massage welke veel wordt toegepast bij jou, als je chronische spierspanningsklachten hebt. Door het toepassen van een deep tissue massage wordt het bindweefsel in en om de spieren op diep niveau losgemaakt met daarnaast de spieren zelf die door het strakke bindweefsel te weinig bewegingsvrijheid hebben. Spierspanning heeft alles te maken met opgeslagen emoties. Een emotie wil spieren, weefsel en het lichaam in beweging zetten om zich te kunnen uiten zodat het lichaam niet vast komt te zitten met blokkades.

Kijk bijvoorbeeld naar een kind dat hard moet huilen en even later weer vrolijk verder speelt alsof er niets is gebeurt. Dat kind kan dat omdat hij de emotie vrije doorgang geeft waardoor het niet vast komt te zitten in het lichaam. Bij het niet uiten van emoties zullen de spieren chronisch gespannen raken. Het bindweefsel en de spieren zullen gaan verstrakken, verkleven en verharden.

Ook voor een een deep tissue behandeling bij Hoofdpijn – migraine ben je bij ons op het juiste adres.

“Het drukke leven en de stress van het moderne bestaan geeft onvermijdelijk een toestand van chronische spierkrampen” 

Waarom kiezen voor een Deep Tissue Massage

Een Deep Tissue Massage biedt vele voordelen. De massage kan zo diep gaan als je zelf aankan. Na de massage voelt het alsof je lichaam weer in zijn natuurlijke vorm is teruggezet en weer volledig kan ontspannen en loslaten.

De voordelen: 

N

Je geeft zelf aan hoe diep de druk mag zijn

N

De behandeling heeft lang effect achteraf.

N

Je spieren leren om weer te ontspannen.

N

Het werkt zeer ontspannend.

N

Het verbetert je lichaamshouding en daarmee uw vitaliteit.

N

Het brengt je lichaam weer in balans.

N

Het doet chronische spierspanning van het bindweefsel sterk verminderen.

Een Deep Tissue Massage bij Praktijk de Bree

Mijn naam is Fred de Bree, en sinds vele jaren geef ik massages waarbij mijn passie voor het vak volledig tot uiting komt. Praktijk de Bree is een kleinschalige praktijk gevestigd in Barneveld. De praktijk is ontstaan met de wil om mensen te helpen met dergelijke gezondheidsklachten. Omdat de liefde voor het werk zo groot is en de praktijk kleinschalig, merkt je direct dat jij écht centraal staat en er uitgebreid de tijd voor je wordt genomen.

Professionele massages op maat tegen eerlijke prijzen is wat Praktijk de Bree biedt. De massages worden afgestemd op jouw persoonlijke wensen en behoeften. Praktijk De Bree richt zich bovenal op mensen die een massagebehandeling willen, puur voor een de ontspanning in lichaam en geest. Het doel is om diepe ontspanning te creëren, zodat je weer helemaal fris de wereld in kan! Je bent van harte welkom, kom tot rust en geniet van een goede deep tissue of andere massage!

Ervaar de vele voordelen van een deep tissue massage zelf en investeer in je gezondheid!

Vragen over deep tissue massage of een afspraak maken?