Deep Tissue Massage Putten

Deep Tissue Massage Putten gezocht? Onze massagepraktijk is gevestigd in Barneveld en wij hebben veel klanten uit Putten. Een Deep Tissue Massage (diepe bindweefselmassage) is een diepgaande massage welke veel wordt toegepast bij mensen met chronische spierspanningsklachten. Door het toepassen van een deep tissue massage wordt het bindweefsel op diep niveau losgemaakt met daarnaast de spieren die door het strakke bindweefsel te weinig bewegingsvrijheid meer hebben.

Spierspanning heeft alles te maken met opgeslagen emoties. Een emotie wil spieren, weefsel en het lichaam in beweging zetten om zich te kunnen uiten zodat het lichaam niet vast komt te zitten met emotionele blokkades.

Kijk bijvoorbeeld naar een kind dat hard moet huilen en even later weer vrolijk verder speelt alsof er niets is gebeurt. Dat kind kan dat omdat hij de emotie vrije doorgang geeft waardoor het niet vast komt te zitten in het lichaam. Bij het niet uiten van emoties zullen de spieren chronisch gespannen raken. Het bindweefsel en de spieren zullen gaan verstrakken, verkleven en verharden.

Ook voor een Wellnessmassage of bijvoorbeeld een Hoofdpijn – migraine massage bent u bij ons op het juiste adres.

“Het drukke leven en de stress van het moderne bestaan geeft onvermijdelijk een toestand van chronische spierkrampen” 

Waarom een Deep Tissue Massage Putten (regio)

Een Deep Tissue Massage biedt vele voordelen. De massage kan zo diep gaan als u zelf aankan. Na de massage voelt het alsof uw lichaam weer in zijn natuurlijke vorm is teruggezet en weer volledig kan ontspannen en loslaten.

De voordelen: 

N

U geeft zelf aan hoe diep de druk mag zijn

N

De behandeling heeft lang effect achteraf.

N

Uw spieren leren om weer te ontspannen.

N

Het werkt zeer ontspannend.

N

Het verbetert uw lichaamshouding en daarmee uw vitaliteit.

N

Het brengt uw lichaam weer in balans.

N

Het doet chronische spierspanning van het bindweefsel sterk verminderen.

Een Deep Tissue Massage bij Praktijk de Bree

Mijn naam is Fred de Bree, en sinds vele jaren geef ik massages waarbij mijn passie voor het vak volledig tot uiting komt. Praktijk de Bree is een kleinschalige praktijk gevestigd in Barneveld. De praktijk is ontstaan met de wil om mensen te helpen met dergelijke gezondheidsklachten. Omdat de liefde voor het werk zo groot is en de praktijk kleinschalig, merkt u direct dat u écht centraal staat en er uitgebreid de tijd voor u wordt genomen.

Professionele massages op maat tegen eerlijke prijzen is wat Praktijk de Bree biedt. De massages worden afgestemd op uw persoonlijke wensen en behoeften. Praktijk De Bree richt zich bovenal op mensen die een massagebehandeling willen, puur voor de ontspanning van lichaam en geest. Het doel is om diepe ontspanning te creëren, zodat u weer helemaal fris de wereld in kan! U bent van harte welkom, kom tot rust en geniet van een zalige deep tissue massage of andere massage!

Ervaar de vele voordelen van een deep tissue massage Putten zelf en investeer in uw gezondheid!

Vragen over deep tissue massage Putten of een afspraak maken?