Home    >    Behandelingen   >   Nek- en schouderklachten

Deep tissue massage.

Een Deep Tissue Massage (diepe bindweefselmassage) is een diepgaande massage welke veel wordt toegepast bij jou, als je chronische spierspanningsklachten hebt. Door het toepassen van een deep tissue massage wordt het bindweefsel in en om de spieren op diep niveau losgemaakt met daarnaast de spieren zelf die door het strakke bindweefsel te weinig bewegingsvrijheid hebben. Spierspanning heeft alles te maken met opgeslagen emoties. Een emotie wil spieren, weefsel en het lichaam in beweging zetten om zich te kunnen uiten zodat het lichaam niet vast komt te zitten met blokkades.

Kijk bijvoorbeeld naar een kind dat hard moet huilen en even later weer vrolijk verder speelt alsof er niets is gebeurt. Dat kind kan dat omdat hij de emotie vrije doorgang geeft waardoor het niet vast komt te zitten in het lichaam. Bij het niet uiten van emoties zullen de spieren chronisch gespannen raken. Het bindweefsel en de spieren zullen gaan verstrakken, verkleven en verharden.

“Het drukke leven en de stress van het moderne bestaan geeft onvermijdelijk een toestand van chronische spierkrampen” 

De voordelen van een deep tissue massage.

De behandeling heeft lang effect achteraf.
Je spieren leren om weer te ontspannen.
Het werkt diep door op het autonome zenuwstelsel.
Het brengt verlichting bij nek-en schouderklachten.
Het doet chronische spierspanning sterk verminderen.

Lomi Lomi massage op unieke wijze.

Mijn naam is Fred de Bree, en sinds vele jaren geef ik massages waarbij mijn passie voor het vak volledig tot uiting komt. Praktijk de Bree is een kleinschalige praktijk gevestigd in Barneveld. De praktijk is ontstaan met de wil om mensen te helpen met dergelijke gezondheidsklachten. Omdat de liefde voor het werk zo groot is en de praktijk kleinschalig, merk je direct dat je écht centraal staat en er uitgebreid de tijd voor jou wordt genomen.

Wat maakt de behandeling bij Praktijk de Bree uniek? Iedere soort behandeling kan aangepast worden in de druk die gegeven wordt en hoe diep de behandeling gaat. iedere massage wordt afgestemd op jouw lichaam waardoor geen enkele massage exact hetzelfde is. Door de vele jaren ervaring en zeer uitgebreide opleidingen die ik heb gevolgd, haal ik het beste uit alles voor een doelgerichte behandeling voor jou als cliënt. 

Uit ervaring is gebleken dat de behandelingen zeer gewaardeerd worden en een goed effect hebben op zowel fysiek als mentaal emotioneel niveau. De combinatie van het behandelen van eventuele klachten, specifiek gericht op jouw lichaam, in combinatie met de diepe ontspanning is uniek. Ik geloof niet in één vaste type massage maar juist de combinatie ervan om klachten effectief te verhelpen. Er wordt goed geluisterd naar wat jij als cliënt aan kan en we gaan zeker niet door de pijngrens heen, wat helaas bij veel behandelaars wel wordt gedaan. Het is jouw lichaam dus jij bepaalt de diepte, intensiteit, en wat je wensen zijn. Op die manier werken we als het ware samen aan het beste resultaat met als basis het type massage die voor jou de voorkeur heeft.

Ervaar de vele voordelen van een professionele massage zelf en investeer in jouw gezondheid!

Massagepraktijk Hoevelaken

Neem contact met mij op