Home    >    Behandelingen   >   Ontspanningsmassage

Deep tissue massage.

Een deep tissue massage ook wel diep weefselmassage genoemd, is een massage van de dieper gelegen bindweefsels en spieren, dit in tegenoverstelling tot een bindweefselmassage waarbij de aan de oppervlakte gelegen bindweefsels en spieren worden gemasseerd. Bij een deep tissue massage worden overwegend vuisten, onderamen, knokkels van de vuisten en de ellebogen gebruikt, om zo de dieper gelegen weefsels te behandelen. De behandeling kan op iedere gewenste diepte en stevigheid aangepast worden, want ik werk nooit door de pijngrens heen, wat helaas wel bij veel andere behandelaars wordt gedaan.

Deep tissue massage is een massage welke traag en door middel van lange stroken gegeven wordt. Dit heeft alles te maken met het bindweefsel wat goed losgemaakt moet worden. Door de langzame strijijgen zal dit het beste effect hebben. Deze methode pas ik veel toe bij chronische rugklachten. De behandeling heeft naast het opheffen van klachten ook een zeer ontspannende nawerking op lichaam en geest.

“Het drukke leven en de stress van het moderne bestaan geeft onvermijdelijk een toestand van chronische spierspanning” 

De voordelen van een deep tissue massage.

Zuivert het lichaam door afvalstoffen sneller af te voeren.
Geeft direct ontspanning bij chronisch gespannen spieren.
Herstelt spierkrampen en geeft verloren spierkracht terug.
Geeft extra energie en vermindert vermoeidheid.
Vermindert stress en verbetert concentratie.

Deep tissue massage op unieke wijze.

Mijn naam is Fred de Bree, en sinds vele jaren geef ik massages waarbij mijn passie voor het vak volledig tot uiting komt. Praktijk de Bree is een kleinschalige praktijk gevestigd in Barneveld. De praktijk is ontstaan met de wil om mensen te helpen met dergelijke gezondheidsklachten. Omdat de liefde voor het werk zo groot is en de praktijk kleinschalig, merk je direct dat je écht centraal staat en er uitgebreid de tijd voor jou wordt genomen.

Wat maakt de behandeling bij Praktijk de Bree uniek? Iedere soort behandeling kan aangepast worden in de druk die gegeven wordt en hoe diep de behandeling gaat. iedere massage wordt afgestemd op jouw lichaam waardoor geen enkele massage exact hetzelfde is. Door de vele jaren ervaring en zeer uitgebreide opleidingen die ik heb gevolgd, haal ik het beste uit alles voor een doelgerichte behandeling voor jou als cliënt. 

Uit ervaring is gebleken dat de behandelingen zeer gewaardeerd worden en een goed effect hebben op zowel fysiek als mentaal emotioneel niveau. De combinatie van het behandelen van eventuele klachten, specifiek gericht op jouw lichaam, in combinatie met de diepe ontspanning is uniek. Ik geloof niet in één vaste type massage maar juist de combinatie ervan om klachten effectief te verhelpen. Er wordt goed geluisterd naar wat jij als cliënt aan kan en we gaan zeker niet door de pijngrens heen, wat helaas bij veel behandelaars wel wordt gedaan. Het is jouw lichaam dus jij bepaalt de diepte, intensiteit, en wat je wensen zijn. Op die manier werken we als het ware samen aan het beste resultaat met als basis het type massage die voor jou de voorkeur heeft.

Ervaar de vele voordelen van een professionele massage zelf en investeer in jouw gezondheid!

Massagepraktijk Hoevelaken

Neem contact met mij op