06- 30 38 74 03 info@praktijkdebree.nl

Chronisch gespannen spieren zullen direct ontspannen

Een deep tissue massage  (diepe bindweefselmassage) is de meest effectieve diepgaande massage welke wordt toegepast bij mensen met chronische spierspanningsklachten door bijvoorbeeld een verkeerde houding, overbelasting, (werk)stress of burn-out.

Spierspanning heeft alles te maken met opgeslagen emoties. Een emotie wil spieren, weefsel en het lichaam in beweging zetten om zich te kunnen uiten zodat het lichaam niet vast komt te zitten met emotionele blokkades. Kijk bijvoorbeeld naar een kind dat hard moet huilen en even later weer vrolijk verder speelt alsof er niets is gebeurt. Dat kind kan dat omdat hij de emotie vrije doorgang geeft waardoor het niet vast komt te zitten in het lichaam. Bij het niet uiten van emoties zullen de spieren chronisch gespannen raken. Het bindweefsel en de spieren zullen gaan verstrakken, verkleven en verharden. Een deep tissue massage is de meest effectieve behandeling bij stressgerelateerde klachten, omdat dit naast spierspanning, ook doorwerkt op het autonome zenuwstelsel waardoor (psychosomatische) klachten worden aangepakt.

“Het drukke leven en de stress van het moderne bestaan geeft onvermijdelijk een toestand van chronische spierkrampen en psychosomatische klachten” 

Waarom kiezen voor een Deep Tissue massage

Een deep tissue massage biedt alleen maar voordelen. De massage kan zo diep gaan als je zelf aankan. Na de massage voelt het alsof jouw lichaam weer in zijn natuurlijke vorm is teruggezet en weer volledig kan ontspannen en loslaten.

De voordelen: 

N

Je geeft zelf aan hoe diep de druk mag zijn.

N

De behandeling heeft lang effect achteraf.

N

Je spieren leren om weer te ontspannen.

N

Het werkt diep door op het autonome zenuwstelsel

N

Het brengt lichaam en geest weer in balans.

N

Het doet chronische (pijnlijke) spierspanning sterk verminderen.

Praktijk De Bree

Massage Barneveld

Mijn naam is Fred de Bree, en sinds vele jaren geef ik deep tissue massages waarbij mijn passie voor het vak volledig tot uiting komt. Praktijk de Bree is een kleinschalige praktijk gevestigd in Barneveld. De praktijk is ontstaan  met de wil om mensen te helpen met dergelijke gezondheidsklachten. Omdat de liefde voor het werk zo groot is en de praktijk kleinschalig, merk je direct dat jij écht centraal staat en er uitgebreid de tijd voor je wordt genomen.

Professionele massages op maat tegen eerlijke prijzen is wat Praktijk de Bree biedt. De massages worden afgestemd op jouw persoonlijke wensen en behoeften. Praktijk De Bree richt zich bovenal op mensen die een massagebehandeling willen, puur voor de ontspanning van lichaam en geest. Het doel is om diepe ontspanning te creëren, zodat je weer helemaal fris de wereld in kan! Je bent van harte welkom, kom tot rust en geniet!

Ervaar de vele voordelen van een professionele massage zelf en investeer in jouw gezondheid!

Neem contact met ons op