Home    >    Behandelingen   >   Burn-out klachten

Effectieve massage bij burn-out.

Bij een burn-out zijn lichaam en geest volledig uit balans geraakt. Een massage kan hierbij zeer effectief zijn, om lichaam en geest terug in balans te brengen. De massage die ik geef bij burn-out klachten is uniek. Tijdens de massage luister ik bewust naar wat mij wordt ingegeven in het contact met jouw lichaam. De massage wordt niet gegeven vanuit een plan of schema maar puur vanuit intuïtie. Hierdoor ga ik mij echt invoelen tijdens de massage en worden de technieken intenser en is de massage goed afgestemd op jouw lichaam. De massage is dus volledig gericht om lichaam en geest terug in balans te brengen. 

Een burn-out massage werkt helend op de spieren, de bloedcirculatie en organen, maar wat van groot belang is; ook op het zenuwstelsel. Het brengt je (denk)hoofd direct tot rust. Hierdoor zullen klachten de ruimte krijgen om te herstellen en zal lichaam en geest direct ontspannen, tijdens en na de behandeling! Vooraf nemen we samen je wensen door wat betreft de stevigheid, de klachten, etc. 

Bij Praktijk de Bree doen we er alles om te zorgen voor een effectieve massage, om zo klachten te verminderen en te voorkomen met daarnaast het realiseren van een diepe ontspanning in lichaam en geest.  

Wanneer kiezen voor een burn-out massage?

Dit type massage is speciaal gericht op burn-out klachten. Door de focus te leggen op de balans van lichaam en geest, kan dit effectief bijdragen aan het herstel. Het heeft een positieve uitwerking op het stressmeganisme en het autonome zenuwstelsel. Deze massage wordt aanbevolen bij de volgende klachten:

Bij stress of een burn-out.
Bij onrust in je lijf.
Bij hoge spierspanning.
Bij krachtverlies.
Bij stramme spieren.
Bij angst en paniek in het lijf.

Burn-out massage op unieke wijze.

Mijn naam is Fred de Bree, en sinds vele jaren geef ik massages waarbij mijn passie voor het vak volledig tot uiting komt. Praktijk de Bree is een kleinschalige praktijk gevestigd in Barneveld. De praktijk is ontstaan met de wil om mensen te helpen met dergelijke gezondheidsklachten. Omdat de liefde voor het werk zo groot is en de praktijk kleinschalig, merk je direct dat je écht centraal staat en er uitgebreid de tijd voor jou wordt genomen.

Wat maakt de behandeling bij Praktijk de Bree uniek? Iedere soort behandeling kan aangepast worden in de druk die gegeven wordt en hoe diep de behandeling gaat. iedere massage wordt afgestemd op jouw lichaam waardoor geen enkele massage exact hetzelfde is. Door de vele jaren ervaring en zeer uitgebreide opleidingen die ik heb gevolgd, haal ik het beste uit alles voor een doelgerichte behandeling voor jou als cliënt. 

Uit ervaring is gebleken dat de behandelingen zeer gewaardeerd worden en een goed effect hebben op zowel fysiek als mentaal emotioneel niveau. De combinatie van het behandelen van eventuele klachten, specifiek gericht op jouw lichaam, in combinatie met de diepe ontspanning is uniek. Ik geloof niet in één vaste type massage maar juist de combinatie ervan om klachten effectief te verhelpen. Er wordt goed geluisterd naar wat jij als cliënt aan kan en we gaan zeker niet door de pijngrens heen, wat helaas bij veel behandelaars wel wordt gedaan. Het is jouw lichaam dus jij bepaalt de diepte, intensiteit, en wat je wensen zijn. Op die manier werken we als het ware samen aan het beste resultaat met als basis het type massage die voor jou de voorkeur heeft.

Ervaar de vele voordelen van een professionele massage zelf en investeer in jouw gezondheid!

Massage Voorthuizen
Massagepraktijk De Bree

Neem contact met mij op