06- 30 38 74 03 info@praktijkdebree.nl

Breng je zenuwstelsel tot rust

Een specifieke doelgerichte deep tissue massage geeft in de meeste gevallen direct verlichting bij migraine en spanningshoofdpijn omdat het hoofd, de schouders en de nek belangrijke energiecentra zijn van ons lichaam. Veel emoties zoals bijvoorbeeld stress en boosheid, hopen zich op in de vorm van spanningen. Dit kan uiteindelijk leiden tot hoofdpijn, migraine en/of pijn in het schouder- en nekgebied. Een Anti-hoofdpijnmassage kan de blokkades in je hoofd,- nek en schoudergebied opheffen, wat zorgt voor een verlichting van de pijn en zorgt voor directe ontspanning.

Wij besteden veel aandacht aan jouw persoonlijke situatie omdat de klachten van iedere cliënt ergens anders vandaan kunnen komen. Zo kan het zijn dat de knelpunten meer in de nek zitten waardoor wij hier extra aandacht op zullen vestigen. Daarbij kunnen er elders in de rug blokkades zitten wat spanningshoofdpijn geeft. Het doel van deze deep tissue massage is uiteindelijk om je klachten te verminderen of (tijdelijk) te verhelpen.

Slaap je slecht en lig je ’s nachts veel wakker? Dan is het overwegen van een massage zeker de moeite waard! Bij Praktijk de Bree worden jouw klachten echt serieus genomen en doen wij er alles aan om deze te verlichten. 

Waarom kiezen voor een Anti-hoofdpijnmassage

Een doelgerichte massage biedt vele voordelen. De massage richt zich op nek, hoofd en schouders en is afgestemd op jouw persoonlijke klachten. 

De voordelen: 

N

Brengt verlichting bij hoofdpijn en migraine.

N

Vrijer bewegen door het losmaken van bindweefsel.

N

Brengt verlichting bij pijn in het nek/schoudergebied.

N

Het werkt zeer ontspannend.

N

Stimuleert de doorbloeding van je hoofdhuid.

N

Brengt verlichting bij stress.

N

Heilzaam voor lichaam en geest.

Praktijk De Bree

Massagepraktijk Barneveld

Mijn naam is Fred de Bree, en sinds vele jaren geef ik massages waarbij mijn passie voor het vak volledig tot uiting komt. Praktijk de Bree is een kleinschalige praktijk gevestigd in Barneveld. De praktijk is ontstaan met de wil om mensen te helpen met dergelijke gezondheidsklachten. Omdat de liefde voor het werk zo groot is en de praktijk kleinschalig, merkt je direct dat jij écht centraal staat en er uitgebreid de tijd voor je wordt genomen.

Professionele massages op maat tegen eerlijke prijzen is wat Praktijk de Bree biedt. De massages worden afgestemd op jouw persoonlijke wensen en behoeften. Praktijk De Bree richt zich bovenal op mensen die een massagebehandeling willen, puur voor de ontspanning van lichaam en geest. Het doel is om diepe ontspanning te creëren, zodat je weer helemaal fris de wereld in kan! Je bent van harte welkom, kom tot rust en geniet!

Ervaar de vele voordelen van een professionele massage zelf en investeer in je gezondheid!

Neem contact met ons op