06 30 38 74 03 info@praktijkdebree.nl

Breng uw zenuwstelsel tot rust

Een hoofd massage kan veel verlichting brengen bij migraine en hoofdpijn omdat het hoofd, de schouders en de nek belangrijke energiecentra zijn van ons lichaam. Veel emoties zoals bijvoorbeeld stress en boosheid, hopen zich op in de vorm van spanningen. Dit kan uiteindelijk leiden tot hoofdpijn, migraine en/of pijn in het schouder- en nekgebied. Een Hoofdpijn – Migraine Massage kan de blokkades in uw hoofd,- nek en schoudergebied opheffen, dit zorgt voor een verlichting van de pijn en zorgt ervoor dat u direct ontspant. 

Wij besteden veel aandacht aan uw persoonlijke situatie omdat de klachten van iedere cliënt ergens anders vandaan kunnen komen. Zo kan het zijn dat bij de knelpunten meer in de nek zitten waardoor wij hier extra aandacht op zullen vestigen. Het doel van deze massage is uiteindelijk om uw klachten te verminderen of (tijdelijk) te verhelpen. 

Slaapt u slecht en ligt u ‘s nachts veel wakker? Dan is het overwegen van een hoofdmassage zeker de moeite waard! Bij Praktijk de Bree worden uw klachten echt serieus genomen en doen wij er alles aan om deze te verlichten. 

Waarom kiezen voor een Hoofd Massage

De voordelen op een rijtje

Een hoofdmassage biedt vele voordelen. De massage richt zich op nek, hoofd en schouders en is afgestemd op uw persoonlijke klachten. 

De voordelen: 

N

Zorgt voor een betere nachtrust.

N

Brengt verlichting bij hoofdpijn en migraine.

N

Brengt verlichting bij pijn in het nek/schoudergebied.

N

Het werkt zeer ontspannend.

N

Stimuleert de doorbloeding van uw hoofdhuid en daarmee de haargroei.

N

Brengt verlichting bij stress.

N

Heilzaam voor lichaam en geest.

Praktijk de Bree

Mijn naam is Fred de Bree, en sinds vele jaren geef ik massages waarbij mijn passie voor het vak volledig tot uiting komt. Praktijk de Bree is een kleinschalige praktijk gevestigd in Barneveld. De praktijk is ontstaan uit een passie voor het vak en de wil om mensen te helpen met dergelijke gezondheidsklachten. Omdat de passie voor het vak zo groot is en de praktijk kleinschalig, merkt u direct dat u écht centraal staat en er uitgebreid de tijd voor u wordt genomen.

Professionele massages op maat tegen eerlijke prijzen is wat Praktijk de Bree biedt. De massages worden afgestemd op uw persoonlijke wensen en behoeften. Praktijk De Bree richt zich bovenal op mensen die een massagebehandeling willen, puur voor de ontspanning van lichaam en geest. Het doel is om diepe ontspanning te creëren, zodat u weer helemaal fris de wereld in kan! U bent van harte welkom, kom tot rust en geniet!

Ervaar de vele voordelen van een professionele massage zelf en investeer in uw gezondheid!

Neem contact met ons op

Voor vragen of een afspraak