Home    >    Behandelingen   >   Anti hoofdpijn massage

Effectieve massage bij hoofdpijn en migraine.

Heb je last van (chronische) hoofdpijn of migraine? Dan kan dit ertoe leiden dat je slecht kunt functioneren in het dagelijks leven. Een massage waarbij je zenuwstel tot rust gebracht wordt, kan verlichting bieden. Een doelgerichte massage geeft in de meeste gevallen direct verlichting bij migraine en spanningshoofdpijn omdat het hoofd, de schouders en de nek belangrijke energiecentra zijn van ons lichaam. Veel emoties zoals bijvoorbeeld stress en boosheid, hopen zich op in de vorm van spanningen. Dit kan uiteindelijk leiden tot hoofdpijn, migraine en/of pijn in het schouder- en nekgebied. Een anti-hoofdpijnmassage kan de blokkades in je hoofd,- nek en schoudergebied opheffen, wat zorgt voor een verlichting van de pijn en zorgt voor directe ontspanning.

Ik besteed veel aandacht aan jouw persoonlijke situatie omdat de klachten van iedere cliënt ergens anders vandaan kunnen komen. Zo kan het zijn dat de knelpunten meer in de nek zitten waardoor ik hier extra aandacht op zal vestigen. Daarbij kunnen er elders in de rug blokkades zitten wat spanningshoofdpijn geeft. Het doel van deze anti hoofdpijn massage is uiteindelijk om je klachten te verminderen of (tijdelijk) te verhelpen.

Slaap je slecht en lig je ’s nachts veel wakker? Dan is het overwegen van een massage zeker de moeite waard! Bij Praktijk de Bree worden jouw klachten echt serieus genomen en doe ik er alles aan om deze te verlichten. 

Wanneer een anti hoofdpijn massage?

Een doelgerichte anti hoofdpijn massage biedt vele voordelen. De massage richt zich op nek, hoofd en schouders en is afgestemd op jouw persoonlijke klachten. De voordelen?

Brengt verlichting bij hoofdpijn en migraine.
Vrijer bewegen door het losmaken van bindweefsel.
Brengt verlichting bij pijn in het nek/schoudergebied.
Het werkt zeer ontspannend.
Stimuleert de doorbloeding van je hoofdhuid.
Brengt verlichting bij stress.
Heilzaam voor lichaam en geest.

Anti hoofdpijn en migraine massage op unieke wijze.

Mijn naam is Fred de Bree, en sinds vele jaren geef ik massages waarbij mijn passie voor het vak volledig tot uiting komt. Praktijk de Bree is een kleinschalige praktijk gevestigd in Barneveld. De praktijk is ontstaan met de wil om mensen te helpen met dergelijke gezondheidsklachten. Omdat de liefde voor het werk zo groot is en de praktijk kleinschalig, merk je direct dat je écht centraal staat en er uitgebreid de tijd voor jou wordt genomen.

Wat maakt de behandeling bij Praktijk de Bree uniek? Iedere soort behandeling kan aangepast worden in de druk die gegeven wordt en hoe diep de behandeling gaat. iedere massage wordt afgestemd op jouw lichaam waardoor geen enkele massage exact hetzelfde is. Door de vele jaren ervaring en zeer uitgebreide opleidingen die ik heb gevolgd, haal ik het beste uit alles voor een doelgerichte behandeling voor jou als cliënt. 

Uit ervaring is gebleken dat de behandelingen zeer gewaardeerd worden en een goed effect hebben op zowel fysiek als mentaal emotioneel niveau. De combinatie van het behandelen van eventuele klachten, specifiek gericht op jouw lichaam, in combinatie met de diepe ontspanning is uniek. Ik geloof niet in één vaste type massage maar juist de combinatie ervan om klachten effectief te verhelpen. Er wordt goed geluisterd naar wat jij als cliënt aan kan en we gaan zeker niet door de pijngrens heen, wat helaas bij veel behandelaars wel wordt gedaan. Het is jouw lichaam dus jij bepaalt de diepte, intensiteit, en wat je wensen zijn. Op die manier werken we als het ware samen aan het beste resultaat met als basis het type massage die voor jou de voorkeur heeft.

Ervaar de vele voordelen van een professionele massage zelf en investeer in jouw gezondheid!

Massage Voorthuizen
Massagepraktijk De Bree

Neem contact met mij op