Masseren vanuit het hart 

Intuïtieve Massage Voorthuizen gezocht? Een intuïtieve massage is een complete lichaamsmassage, van het hoofd tot aan de tenen. De massage is zeer ontspannend voor lichaam en geest. Een lichaam kan namelijk ‘laten zien’ wat het nodig heeft, met een intuïtieve massage spelen we effectief in op hetgeen dat uw lichaam laat zien. Tijdens de massage worden er diverse massage technieken afgewisseld, de technieken die gebruikt worden zijn afhankelijk van wat uw lichaam ons ‘verteld’. Wel kunt u vooraf uw wensen en klachten aangeven, zodat we hier extra focus op kunnen leggen tijdens de massage. De kern van deze massage zal echter voortkomen vanuit de intuïtie en er wordt geen vast schema gevolgd.

Een intuïtieve massage Voorthuizen is een holistische massage, gericht op het opheffen van spanningen en blokkades in het gehele lichaam. Het is een oeroude vorm van ‘helen’ en het raakt de diepste kern van iemands wezen. Een belangrijke eigenschap is dat de massage het zelf genezend vermogen van het lichaam kan verhogen. 

Een intuïtieve massage Voorthuizen is uniek doordat diverse handelingen worden afgewisseld. Zo kan het zijn dat de massage heel licht is of juist heel stevig. Het tempo kan laag zijn maar ook heel hoog. Ook tijdens de massage kan dit worden afgewisseld en vooraf is niet bekend hoe er gemasseerd wordt, dit wordt tijdens de massage aangevoeld.

Een intuïtieve massage in Voorthuizen is beschikbaar vanaf 60 minuten, in overleg kunnen we ook een andere tijdsduur hanteren. 

Waarom kiezen voor een Intuïtieve Massage Voorthuizen?

Bij een intuïtieve massage wordt er vanuit het gevoel (het hart) gemasseerd. Er wordt ‘contact’ gemaakt met uw lichaam om aan te voelen waar behoefte aan is, waarop effectief wordt ingespeeld. De massage biedt daarom diverse unieke voordelen: 

N

Gericht op het opheffen van spanningen en blokkades in het gehele lichaam.

N

Zeer persoonlijk, gericht en effectief.

N

Geeft een gevoel van welbehagen.

N

De massage speelt goed in op lichaamsklachten.

N

Zorgt voor pure ontspanning van lichaam en geest.

N

Het kan veel emotionele en lichamelijke processen op gang brengen.

Intuïtieve Massage

Praktijk De Bree

Mijn naam is Fred de Bree, en sinds vele jaren geef ik massages waarbij mijn passie voor het vak volledig tot uiting komt. Praktijk de Bree is een kleinschalige praktijk gevestigd in Barneveld. De praktijk is ontstaan met de wil om mensen te helpen met dergelijke gezondheidsklachten. Omdat de liefde voor het werk zo groot is en de praktijk kleinschalig, merkt u direct dat u écht centraal staat en er uitgebreid de tijd voor u wordt genomen.

Professionele massages op maat tegen eerlijke prijzen is wat Praktijk de Bree biedt. De massages worden afgestemd op uw persoonlijke wensen en behoeften. Praktijk De Bree richt zich bovenal op mensen die een massagebehandeling willen, puur voor de ontspanning van lichaam en geest. Het doel is om diepe ontspanning te creëren, zodat u weer helemaal fris de wereld in kan! U bent van harte welkom, kom tot rust en geniet van een zalige deep tissue massage of andere massage!

Ervaar de vele voordelen van een intuïtieve massage Voorthuizen zelf en investeer in uw gezondheid!

Vragen over een intuïtieve massage Voorthuizen of een afspraak maken?