06- 30 38 74 03 info@praktijkdebree.nl

Leer masseren in eigen tempo

Het is natuurlijk heerlijk om zelf gemasseerd te worden en te genieten maar het kan ook heel fijn zijn om een ander te laten genieten van uw massages. Binnen de liefde kan het geven van een massage ook zorgen voor een sterkere relatie. Er zijn natuurlijk genoeg redenen om zelf te leren masseren. Het leuke is dat iedereen het kan leren en dat wij massage les op maat aanbieden. Zo kunt u een les van een uur nemen maar ook meerdere lessen, het ligt er maar net aan hoe snel u het onder de knie heeft en naar welk niveau u wilt gaan.

Vaak wordt, ten onrechte, gedacht dat alleen degene die de massage ontvangt aan het ontspannen en genieten is. Maar het kan ook erg ontspannend zijn om zelf een massage te geven. Als u de juiste technieken onder de knie heeft zult u ook merken dat het geven van een massage niet vermoeiend hoeft te zijn. Door 1 op 1 privéles leert u zo snel mogelijk masseren in uw eigen tempo en niveau. U kunt al leren masseren binnen zeer korte tijd en het is geschikt voor beginners tot gevorderde masseurs!

Wilt u zelf leren masseren of wilt u iemand een massage cursus cadeau geven? Neem dan gerust contact met ons op. 

Waarom leren masseren bij Praktijk de Bree?

Zelf leren masseren kan u vele voordelen bieden. Bij Praktijk de Bree kan iedereen leren masseren en kunt u zich specifiek verdiepen in bijvoorbeeld een bepaald type massage of massagetechniek. 

De voordelen van Praktijk de Bree. 

N

Persoonlijke aandacht, 1 op 1 les.

N

Uiteenlopende massagetechnieken.

N

Een kleinschalige praktijk.

N

Wij nemen echt de tijd voor u.

N

Jarenlange ervaring en veel passie voor het vak.

N

Flexibel in tijden en aantal lessen.

N

Tarief €90,- per uur (vrijgesteld van btw).

Praktijk de Bree

Massage

Mijn naam is Fred de Bree, en sinds vele jaren geef ik massages waarbij mijn passie voor het vak volledig tot uiting komt. Praktijk de Bree is een kleinschalige praktijk gevestigd in Barneveld. De praktijk is ontstaan met de wil om mensen te helpen met dergelijke gezondheidsklachten. Omdat de liefde voor het werk zo groot is en de praktijk kleinschalig, merkt u direct dat u écht centraal staat en er uitgebreid de tijd voor u wordt genomen.

Professionele massages op maat tegen eerlijke prijzen is wat Praktijk de Bree biedt. De massages worden afgestemd op uw persoonlijke wensen en behoeften. Praktijk De Bree richt zich bovenal op mensen die een massagebehandeling willen, puur voor de ontspanning van lichaam en geest. Het doel is om diepe ontspanning te creëren, zodat u weer helemaal fris de wereld in kan! U bent van harte welkom, kom tot rust en geniet!

Ervaar de vele voordelen van een professionele massage zelf en investeer in uw gezondheid!

Neem contact met ons op