Rustige ritmische massage, gericht op ontspanning.

Lomi Lomi Massage in de buurt van Voorthuizen? Een Lomi Lomi Massage is een zeer ontspannende (holistische) massagevorm, voortgekomen uit de traditie en cultuur van Hawaï. De massage is gericht op ontspanning en genezing van ons lichaam. Het is een volledige lichaamsmassage die wordt uitgevoerd in lange en vloeiende bewegingen over de volle lengte van het lichaam. De vorm van de bewegingen wisselen zich af en worden soms vergeleken met de golven van de oceaan, waarbij het lijkt alsof de golven over je lichaam stromen. De massage wordt in tegenstelling tot veel andere massage vormen, voornamelijk uitgevoerd met de onderarmen. De nadruk van deze massage ligt op een totale lichamelijke en geestelijke ontspanning en minder op het losmaken van de spieren. De Lomi Lomi massage kan zowel met veel of weinig druk op de spieren worden gegeven. Indien gewenst kunnen we deze massage combineren met een Deep Tissue Massage. 

Tijdens de massage wordt er gebruik gemaakt van warme olie, verwarmde doeken en een verwarmde tafel. Dit versterkt het ontspanningseffect waardoor je nog meer tot rust komt. Een Lomi Lomi massage herstelt de levenskracht en heeft een stimulerende werking op de spieren, het zenuwstelsel, de zintuigen, bloedsomloop en organen. Daarnaast kan het ook de toevoer van zuurstof verbeteren en is het goed voor de stofwisseling en afvoer van afvalstoffen. 

Een Lomi Lomi massage in de buurt van Voorthuizen boeken? Neem contact op, je bent van harte welkom. 

Lomi Lomi Massage Voorthuizen (Regio) 

Een Lomi Lomi massage Voorthuizen is niet te vergelijken met een standaard massage, waar de nadruk ligt op het losmaken van de spieren. Bij een Lomi Lomi massage ligt de nadruk vooral op het ontspannen van lichaam en geest.

De voordelen van een Lomi Lomi massage: 

N

Volledige lichamelijke en geestelijke ontspanning.

N

Vermindering van stress en onrust.

N

Gebruik van warme, geurende olie.

N

Kan pijn in het lichaam verminderen.

N

Het brengt lichaam en geest weer in balans.

N

Na de massage voel je de energie door het lichaam stromen.

N

Beste behandeling voor herstel na stress of burnout.

Massagepraktijk Kootwijkerbroek

Over Praktijk De Bree

Massage Barneveld

Mijn naam is Fred de Bree, en sinds vele jaren geef ik deep tissue massages waarbij mijn passie voor het vak volledig tot uiting komt. Praktijk de Bree is een kleinschalige praktijk gevestigd in de buurt van Voorthuizen (Barneveld). De praktijk is ontstaan met de wil om mensen te helpen met dergelijke gezondheidsklachten. Omdat de liefde voor het werk zo groot is en de praktijk kleinschalig, merk je direct dat jij écht centraal staat en er uitgebreid de tijd voor je wordt genomen.

Professionele massages op maat tegen eerlijke prijzen is wat Praktijk de Bree biedt. De massages worden afgestemd op jouw persoonlijke wensen en behoeften. Praktijk De Bree richt zich bovenal op mensen die een massagebehandeling willen, puur voor de ontspanning van lichaam en geest. Het doel is om diepe ontspanning te creëren, zodat je weer helemaal fris de wereld in kan! Je bent van harte welkom, kom tot rust en geniet!

Ervaar de vele voordelen van een professionele massage zelf en investeer in jouw gezondheid!

Neem contact met ons op

Praktijk de Bree
Veemweg 29-31
3771 MT Barneveld

E: info@praktijkdebree.nl
M: 06 30 38 74 03

Stuur ons een WhatsApp bericht!