Home    >    Behandelingen   >   Lomi Lomi massage

Lomi Lomi massage.

Rustige, vloeiende massage om weer te landen in je lijf.

Een Lomi Lomi Massage is een zeer ontspannende (holistische) massagevorm, voortgekomen uit de traditie en cultuur van Hawaï. De massage is gericht op ontspanning en genezing van ons lichaam. Het is een volledige lichaamsmassage die wordt uitgevoerd in lange en vloeiende bewegingen over de volle lengte van het lichaam. De vorm van de bewegingen wisselen zich af en worden soms vergeleken met de golven van de oceaan, waarbij het lijkt alsof de golven over je lichaam stromen. De massage wordt in tegenstelling tot veel andere massage vormen, voornamelijk uitgevoerd met de onderarmen. De nadruk van deze massage ligt op een totale lichamelijke en geestelijke ontspanning en minder op het losmaken van de spieren. De Lomi Lomi massage kan zowel met veel of weinig druk op de spieren worden gegeven. Indien gewenst kunnen we deze massage combineren met een Deep Tissue Massage. 

Tijdens de massage wordt er gebruik gemaakt van warme olie, verwarmde doeken en een verwarmde tafel. Dit versterkt het ontspanningseffect waardoor je nog meer tot rust komt. Een Lomi Lomi massage herstelt de levenskracht en heeft een stimulerende werking op de spieren, het zenuwstelsel, de zintuigen, bloedsomloop en organen. Daarnaast kan het ook de toevoer van zuurstof verbeteren en is het goed voor de stofwisseling en afvoer van afvalstoffen. 

Wanneer een Lomi Lomi massage?

Een Lomi Lomi massage is niet te vergelijken met een standaard massage, waar de nadruk ligt op het losmaken van de spieren. Bij een Lomi Lomi massage ligt de nadruk vooral op het ontspannen van lichaam en geest. De voordelen? 

Volledige lichamelijke en geestelijke ontspanning.
Vermindering van stress en onrust.
Gebruik van warme, geurende olie.
Kan pijn in het lichaam verminderen.
Het brengt lichaam en geest weer in balans.
Na de massage voel je de energie door het lichaam stromen.
Beste behandeling voor herstel na stress of burnout.

Lomi Lomi massage op unieke eigen wijze.

Mijn naam is Fred de Bree, en sinds vele jaren geef ik massages waarbij mijn passie voor het vak volledig tot uiting komt. Praktijk de Bree is een kleinschalige praktijk gevestigd in Barneveld. De praktijk is ontstaan met de wil om mensen te helpen met dergelijke gezondheidsklachten. Omdat de liefde voor het werk zo groot is en de praktijk kleinschalig, merk je direct dat je écht centraal staat en er uitgebreid de tijd voor jou wordt genomen.

Wat maakt de behandeling bij Praktijk de Bree uniek? Iedere soort behandeling kan aangepast worden in de druk die gegeven wordt en hoe diep de behandeling gaat. iedere massage wordt afgestemd op jouw lichaam waardoor geen enkele massage exact hetzelfde is. Door de vele jaren ervaring en zeer uitgebreide opleidingen die ik heb gevolgd, haal ik het beste uit alles voor een doelgerichte behandeling voor jou als cliënt. 

Uit ervaring is gebleken dat de behandelingen zeer gewaardeerd worden en een goed effect hebben op zowel fysiek als mentaal emotioneel niveau. De combinatie van het behandelen van eventuele klachten, specifiek gericht op jouw lichaam, in combinatie met de diepe ontspanning is uniek. Ik geloof niet in één vaste type massage maar juist de combinatie ervan om klachten effectief te verhelpen. Er wordt goed geluisterd naar wat jij als cliënt aan kan en we gaan zeker niet door de pijngrens heen, wat helaas bij veel behandelaars wel wordt gedaan. Het is jouw lichaam dus jij bepaalt de diepte, intensiteit, en wat je wensen zijn. Op die manier werken we als het ware samen aan het beste resultaat met als basis het type massage die voor jou de voorkeur heeft.

Ervaar de vele voordelen van een professionele massage zelf en investeer in jouw gezondheid!

Massage Voorthuizen
Massagepraktijk De Bree

Neem contact met mij op