Massage cursus.

Ben je geïnteresseerd in het leren van massagetechnieken om je vrienden, familie of zelfs klanten te helpen ontspannen en hun welzijn te bevorderen? Dan ben je bij Praktijk de Bree op het juiste adres. Tijdens een persoonlijke massagecursus leer je meer over massages en ontwikkel je de vaardigheden om zelf (beter) te kunnen masseren.

De inhoud van de cursus wordt aangepast aan jouw niveau. Of je nu een beginner bent en nog nooit hebt gemasseerd, of een professional die zijn of haar vaardigheden wil verbeteren, deze cursus is geschikt voor iedereen. De cursus is puur praktijk gericht, dus hands-on! Door deze praktijk gerichte benadering leer je in korte tijd veel van het vak. De theorie wordt tijdens het oefenen mondeling behandeld en kan uiteraard indien gewenst ook worden genoteerd.

Algemene informatie
– Voor een gemiddelde cursus dien je rekening te houden met een duur van 6 uur. Opgedeeld in (bij voorkeur) 2 delen van 3 uur. 
– De dagen en tijden zijn in overleg en flexibel af te stemmen.
– Ik kan de lessen aanpassen op jouw individuele wensen en doelen zodat je het maximale uit de cursus haalt.
– Na afronding van een complete cursus ontvang je een certificaat van deelname.

Massage cursus voor beginners.

Leren masseren is een geweldige manier om jezelf en anderen te helpen ontspannen en tot rust te komen. Ik leer jou alle praktijk vaardigheden voor het geven van een ontspanningsmassage, een zachte en kalmerende massage die bedoeld is om spanning in de spieren te verminderen en de geest te ontspannen.

Tijdens deze massagecursus voor beginners leer je de belangrijkste elementen van het geven van een massage, zoals het gebruik van massageolie en het opbouwen van de juiste druk. Bovendien leer je hoe je de juiste technieken kunt toepassen om verschillende delen van het lichaam te masseren, zoals de rug, nek en schouders.

De kosten bedragen €75,- per uur incl. BTW. Je dient zelf een model mee te nemen waarop je kunt oefenen. Wil je liever met 2 personen les? Dat kan en hiervoor bedragen de kosten €45,- incl. BTW per persoon per uur.

Massage na corona
Massage na corona

Massage cursus voor professionals.

Tijdens een gevorderde massagecursus leer je technieken en methoden die verder gaan dan de basisbeginselen van massage. Zo leer je bijvoorbeeld hoe je specifieke spiergroepen kunt masseren en hoe je verschillende technieken kunt toepassen om dieper in de spieren te masseren en zo spanning en pijn te verlichten.

Een gevorderde massagecursus is ook een uitstekende manier om je kennis van de anatomie en fysiologie van het lichaam te vergroten. Hierdoor kun je beter begrijpen hoe het lichaam reageert op verschillende massagetechnieken en hoe je deze kennis kunt toepassen om je klanten te helpen hun specifieke behoeften te vervullen.

De kosten bedragen €90,- per uur excl. BTW. Je dient zelf een model mee te nemen waarop je kunt oefenen. 

Massage na corona

Over Praktijk de Bree.

Mijn naam is Fred de Bree, masseur en eigenaar van Praktijk de Bree. Ik heb jarenlange ervaring in het geven van massages waardoor ik in 2009 mijn eigen massagepraktijk ben begonnen. Praktijk de Bree is ontstaan vanuit een enorme passie voor het vak en is gevestigd in Barneveld. Mijn aanpak is doelgericht: ik zet mij volledig in om je wensen te vervullen. Dit kan bijvoorbeeld door het verhelpen van specifieke klachten, om het lichaam volledig te laten ontspannen, of preventief als APK voor lichaam en geest.

Praktijk de Bree is gevestigd in Barneveld en beschikt over alle benodigdheden om je te kunnen voorzien van een goede en doelgerichte massage of massagecursus. Je komt al tot rust op het moment dat je binnenstapt, ik zorg voor een ontspannen sfeer waar je je direct op je gemak voelt. Uiteraard is er de mogelijkheid om vooraf jouw wensen te bespreken. Ook is het mogelijk om tijdens de massage je wensen door te geven, zo kan het bijvoorbeeld zijn dat je iets meer of minder druk wenst. Dit is heel belangrijk want ik werk nooit door de pijngrens heen!

Neem contact met mij op

Praktijk de Bree
Veemweg 29-31
3771 MT Barneveld

E: info@praktijkdebree.nl
M: 06 30 38 74 03

Stuur mij een WhatsApp bericht!