06- 30 38 74 03 info@praktijkdebree.nl

Massage na corona voor een sneller herstel

Een covid-19 (corona) besmetting verloopt voor iedereen anders. Daar waar sommige mensen geen of nauwelijks hinder ondervinden na een besmetting, heeft het voor andere mensen een enorme negatieve impact op de totale gezondheid. Je kunt bijvoorbeeld last krijgen van verlies van spiermassa maar ook jouw longen kunnen worden aangetast door een corona besmetting. Sommige van onze cliënten zijn zo moe na een besmetting dat ze in een negatieve spiraal belanden. Ze hebben geen energie en kracht om te bewegen en hun lichaam werkt op alle manieren tegen. Juist door te bewegen en jouw lichaam de nodige aandacht te geven, kun je het herstelproces versnellen. Doordat veel cliënten een langere tijd stil hebben gezeten na een corona besmetting, werken ook de spieren tegen en zijn deze in veel gevallen stijf geworden. Een massage na corona kan helpen om jouw spieren weer op gang te krijgen en jouw spieren soepeler te maken.

Doordat wij naast de spieren ook het bindweefsel behandelen, worden er sneller afvalstoffen afgevoerd door jouw lichaam. Dit bevordert een sneller herstel van jouw spieren maar ook je gezondheid in het algemeen. Heb je specifieke klachten zoals ademhalingsklachten? Tijdens een massage(traject) kunnen we je hierin adviseren en begeleiden, zo kunnen we meer focus leggen op de ademhalingspieren zodat ook deze maximaal kunnen ontspannen. 

Ons doel is om samen met jou te zorgen dat we jouw lichaam weer op gang krijgen zodat je sneller kunt herstellen van de bijwerkingen die corona met zich mee kan brengen.  

Kortom, een massage na corona kan een hoop klachten verminderen en zorgen voor een sneller herstel. Maak direct een afspraak of neem contact op voor advies op maat.  

Kan een massage na corona jouw herstelproces bevorderen?

Een massage na corona is gericht op het herstellen van jouw gezondheid. In overleg worden jouw klachten en wensen besproken zodat we de behandeling hierop af kunnen stemmen. Zo kunnen we bij ademhalingsproblemen bijvoorbeeld meer focussen op ademhalingsspieren. We hebben een aantal algemene voordelen opgesomd van een massage na corona.

N

We laten (specifieke) spieren extra ontspannen.

N

Je voelt zich vaak fitter en krijgt meer energie.

N

Het kan diepliggende vermoeidheid verminderen.

N

Jouw immuunsysteem wordt geactiveerd.

N

Het zorgt voor een snellere afvoer van afvalstoffen.

N

Het maakt stijve spieren losser en soepeler.

Intuïtieve Massage

Praktijk De Bree

Massage Barneveld

Mijn naam is Fred de Bree, en sinds vele jaren geef ik massages waarbij mijn passie voor het vak volledig tot uiting komt. Praktijk de Bree is een kleinschalige praktijk gevestigd in Barneveld. De praktijk is ontstaan met de wil om mensen te helpen met dergelijke gezondheidsklachten. Omdat de liefde voor het werk zo groot is en de praktijk kleinschalig, merkt je direct dat je écht centraal staat en er uitgebreid de tijd voor jou wordt genomen.

Professionele massages op maat tegen eerlijke prijzen is wat Praktijk de Bree biedt. De massages worden afgestemd op jouw persoonlijke wensen en behoeften. Praktijk De Bree richt zich bovenal op mensen die een massagebehandeling willen, puur voor de ontspanning van lichaam en geest. Het doel is om diepe ontspanning te creëren, zodat u weer helemaal fris de wereld in kan! Je bent van harte welkom, kom tot rust en geniet van een zalige deep tissue massage of andere massage!

Ervaar de vele voordelen van een massage na corona zelf en investeer in een sneller herstel!

Vragen over een massage na corona of een afspraak maken?