06- 30 38 74 03 info@praktijkdebree.nl

Brengt verlichting bij hoge spierspanning

RSI, ook wel KANS klachten genoemd, is een verzamelnaam voor uiteenlopende klachten en symptomen die voorkomen in de bovenrug, nek- en schoudergebied, armen, ellebogen, polsen, handen en vingers. De klachten worden doorgaans veroorzaakt door herhaalde bewegingen, een langdurige statische houding of een combinatie van beide. Verder kunnen persoonlijke of werk gerelateerde factoren een rol spelen bij het ontstaan van RSI klachten. Stress en werkdruk spelen hierbij een zeer grote rol!

Door meer te letten op je stressniveau en tijdens het werk even achter het bureau vandaan te gaan kan al veel uitmaken om klachten te voorkomen. Als je uren lang achter je computer blijft zitten met hoge werkdruk, zal dit op den duur onvermijdelijk klachten gaan geven. Beter voorkomen dan genezen toch? Mocht je dan toch klachten krijgen, dan kan een deep tissue massage grote verlichting geven bij uiteenlopende klachten.

Bijvoorbeeld bij klachten met uitstraling naar de armen en handen worden je nek, schouders, ellebogen, polsen en handen behandeld met een deep tissue massage. Het bijzondere van de RSI behandeling is dat er ook rek op bepaalde gewrichten wordt gezet waardoor er ruimte ontstaat voor een betere doorbloeding. De gewrichten worden op deze manier op een rustige manier uit elaakr gerekt. Hierdoor ontstaat er weer ruimte voor de zenuwbanen, de spieren, de bloedvaten, etc.

Bij Praktijk de Bree doen we er alles om te zorgen voor een effectieve massage, om zo klachten te verminderen of zelfs te voorkomen. 

Wanneer kiezen voor een RSI behandeling

Een RSI behandeling kan verlichting brengen en diverse gerelateerde pijnen doen verzachten en in sommige gevallen zelfs (tijdelijk) laten verdwijnen.

Bij welke klachten: 

N

Bij hoofdpijn, nekpijn en schouderpijn.

N

Bij tinteling in armen, handen en vingers.

N

Bij hoge spierspanning.

N

Bij krachtverlies.

N

Bij stramme spieren.

N

Bij stress of onverklaarbare lichamelijke klachten.

Intuïtieve Massage

Praktijk De Bree

Massage

Mijn naam is Fred de Bree, en sinds vele jaren geef ik massages waarbij mijn passie voor het vak volledig tot uiting komt. Praktijk de Bree is een kleinschalige praktijk gevestigd in Barneveld. De praktijk is ontstaan met de wil om mensen te helpen met dergelijke gezondheidsklachten. Omdat de liefde voor het werk zo groot is en de praktijk kleinschalig, merkt u direct dat u écht centraal staat en er uitgebreid de tijd voor u wordt genomen.

Professionele massages op maat tegen eerlijke prijzen is wat Praktijk de Bree biedt. De massages worden afgestemd op uw persoonlijke wensen en behoeften. Praktijk De Bree richt zich bovenal op mensen die een massagebehandeling willen, puur voor de ontspanning van lichaam en geest. Het doel is om diepe ontspanning te creëren, zodat u weer helemaal fris de wereld in kan! U bent van harte welkom, kom tot rust en geniet!

Ervaar de vele voordelen van een professionele massage zelf en investeer in uw gezondheid!

Neem contact met ons op