Home    >    Behandelingen   >   Stretching massage.

Stretching massage.

Stretching massage is een behandeling welke aan te raden is bij veel stress of overbelasting in je lijf. De nadruk van deze methode ligt op het rekken en schudden van stramme spieren door oplopende (spier)spanning. Naast het stretchen en pulsen worden met gebruik van drukpunten pijnlijke spierknoopjes behandelt. Wat een voordeel kan zijn is dat deze behandeling in veel gevallen door de kleding heen gegeven kan worden. Pijnlijke spieren in de nek, rug, benen en schouders komen veel voor in deze hectische tijd. Stress is een grote aanstichter van pijnlijke spieren. Dit komt omdat afvalstoffen zich ophopen op plekken waar bepaalde spieren onnodig onder spanning staan. Als je bijvoorbeeld lang achter een beeldscherm zit en je hebt haast, dan gaan je schouders automatisch omhoog, wat op den duur een hoge spierspanning kan veroorzaken. Spieren willen nu eenmaal graag bewegen en rust roest! Door het stretchen van spieren merk je direct verlichting en zal bewegen makkelijker gaan.

De behandeling kan ingezet worden bij bepaalde klachten waarbij de beweeglijkheid is afgenomen. Herken jij jezelf hierin? Dan sta ik graag voor je klaar om je te behandelen. Stretching massage wordt in veel gevallen gecombineerd met een klachtgerichte massage om de effectiviteit te vergroten bij bepaalde hardnekkige klachten. Vooraf zullen we bespreken wat jij nodig hebt en wat jouw hulpvraag is.

 

De voordelen van een stretching massage.

✔  Zeer fijn om te ondergaan ivm rekking van de spieren.
✔  Aanbevolen bij stramme gevoelige spieren.
✔  Effectief om de beweeglijkheid te vergroten. 
 Gespannen spieren zullen makkelijker ontspannen. 
✔  Preventie om optimaal vitaal te blijven.
  De behandeling werkt nadien nog lang door.

Stretching massage op unieke wijze.

Mijn naam is Fred de Bree, en sinds vele jaren geef ik massages waarbij mijn passie voor het vak volledig tot uiting komt. Praktijk de Bree is een kleinschalige praktijk gevestigd in Barneveld. De praktijk is ontstaan met de wil om mensen te helpen met dergelijke gezondheidsklachten. Omdat de liefde voor het werk zo groot is en de praktijk kleinschalig, merk je direct dat je écht centraal staat en er uitgebreid de tijd voor jou wordt genomen.

Wat maakt de behandeling bij Praktijk de Bree uniek? Iedere soort behandeling kan aangepast worden in de druk die gegeven wordt en hoe diep de behandeling gaat. Iedere massage wordt afgestemd op jouw lichaam waardoor geen enkele massage exact hetzelfde is. Door de vele jaren ervaring en zeer uitgebreide opleidingen die ik heb gevolgd, haal ik het beste uit alles voor een doelgerichte behandeling voor jou als cliënt.

Uit ervaring is gebleken dat de behandelingen zeer gewaardeerd worden en een goed effect hebben op zowel fysiek als mentaal emotioneel niveau. De combinatie van het behandelen van eventuele klachten, specifiek gericht op jouw lichaam, in combinatie met de diepe ontspanning is uniek. Ik geloof niet in één vaste type massage, maar juist de combinatie ervan om klachten effectief te verhelpen. Er wordt goed geluisterd naar wat jij als cliënt aan kan en we gaan zeker niet door de pijngrens heen, wat helaas bij veel behandelaars wel wordt gedaan. Het is jouw lichaam, dus jij bepaalt de diepte, intensiteit, en wat je wensen zijn. Op die manier werken we als het ware samen aan het beste resultaat met als basis het type massage die voor jou de voorkeur heeft.

Ervaar de vele voordelen van een professionele massage zelf en investeer in jouw gezondheid!

Massagepraktijk
Massagepraktijk

Neem contact met mij op

Praktijk de Bree
Veemweg 29-31
3771 MT Barneveld

E: info@praktijkdebree.nl
M: 06 30 38 74 03

Stuur mij een WhatsApp bericht!