06- 30 38 74 03 info@praktijkdebree.nl

Pure ontspanning voor een optimaal vitaal lichaam

Op zoek naar een zeer effectieve behandeling waarbij naast diep weefselmassage ook technieken uit de Thaise massage worden toegepast? Een Thaise massage is een van de oudste behandeling ter wereld en wordt al ruim 2500 jaar ingezet. Een Thaise massage is uniek en zeer effectief bij bijvoorbeeld rugpijn, schouderpijn en nekpijn (RSI) en chronische gespannen spieren.

De Thaise massagetechnieken worden op een speciale massagemat gegeven waarbij uw kleding aan kan blijven. Uw lichaam wordt tijdens de massage in diverse houdingen geplaatst en gemasseerd. De deep tissue massage gecombineerd met Thaise massagetechnieken is vrij stevig waardoor uw spieren krachtig worden behandelt. Ook worden er diverse rek- en strekbewegingen uitgevoerd en wordt er gebruik gemaakt van het gewicht van de masseur. De combinatie van beide massages werkt diep door in de spieren waarbij u zelf aan kan geven hoe diep er behandelt wordt. Het is een veelzijdige massage die niet alleen positief effect heeft op uw spieren maar veel meer voordelen biedt, op uw algehele gezondheid waaronder ook mentale voordelen. Het doel van de massage is om uw lichaam en geest weer in balans te brengen. De combinatie en het effect van beide massages is uniek en niet te vergelijken met andere soorten massages. 

De deep tissue massage samen met Thaise massagetechnieken duurt ongeveer 1,5 tot 2 uur en wordt (bijna altijd) zonder olie uitgevoerd.

Waarom kiezen voor deze behandeling

Het effect van de deep tissue massage samen met Thaise massagetechnieken is uniek en niet te vergelijken met andere soorten massages. De massage duurt ongeveer 1,5 tot 2 uur en zorgt voor ontspanning en activering. De voornaamste voordelen:

N

Het verlicht diverse soorten pijn in spieren en gewrichten.

N

Stimuleert het zenuwstelsel.

N

Bevrijdt emotionele en mentale blokkades.

N

Het werkt tegen veroudering van het lichaam.

N

Optimaliseert de bloedcirculatie en het lymfestelsel.

N

Een Thaise massage brengt het gehele lichaam weer in balans.

N

Het geeft energie en gaat vermoeidheid tegen.

Praktijk De Bree

Mijn naam is Fred de Bree, en sinds vele jaren geef ik massages waarbij mijn passie voor het vak volledig tot uiting komt. Praktijk de Bree is een kleinschalige praktijk gevestigd in Barneveld. De praktijk is ontstaan met de wil om mensen te helpen met dergelijke gezondheidsklachten. Omdat de liefde voor het werk zo groot is en de praktijk kleinschalig, merkt u direct dat u écht centraal staat en er uitgebreid de tijd voor u wordt genomen.

Professionele massages op maat tegen eerlijke prijzen is wat Praktijk de Bree biedt. De massages worden afgestemd op uw persoonlijke wensen en behoeften. Praktijk De Bree richt zich bovenal op mensen die een massagebehandeling willen, puur voor de ontspanning van lichaam en geest. Het doel is om diepe ontspanning te creëren, zodat u weer helemaal fris de wereld in kan! U bent van harte welkom, kom tot rust en geniet van een zalige deep tissue massage of andere massage!

Ervaar de vele voordelen van een deep tissue massage zelf en investeer in uw gezondheid!

Vragen over deep tissue en Thaise massage of een afspraak maken?