Home    >    Behandelingen   >   Voordelen massage.

Voordelen massage.

Massages worden al eeuwenlang wereldwijd gegeven. Het is gericht op het voorkomen van disbalans in het fysieke lijf en om stressgerelateerde klachten te verhelpen. Een professionele massage wordt in veel landen naast andere geneeswijzen toegepast. Dit om herstel te versnellen en om klachten te voorkomen door overbelasting, te lang niet kunnen bewegen, langdurige stress of chronisch gespannen spieren. Beter voorkomen dan genezen toch? In Oosterse landen is het de normaalste zaak van de wereld voor je algehele gezondheid. Gelukkig komt er in de Westerse landen steeds meer verandering in. Mensen die fit en vitaal willen blijven vinden steeds vaker de weg naar een masseur, omdat ze weten hoe effectief het is bij belasting van de spieren en het herstel daarvan. Preventief een massage inzetten om klachten te voorkomen is eigenlijk de beste stap om klachten voor te zijn. Als je regelmatig een professionele behandeling ondergaat, zal je ervaren dat dit een waardevolle toevoeging is aan je algehele gezondheid. Je hoeft namelijk in de meeste gevallen niet altijd maar pijn te hebben!

“We moeten weer opnieuw leren wat ontspannen is.”

Als je bijvoorbeeld kijkt naar je kind of je huisdier. Hoe fijn vinden die het om aangeraakt of geaaid te worden. Je ziet direct ontspanning en hun houding zie je gelijk veranderen. Dit is pure verbinding en daar zijn wij als mensen voor gemaakt. Aanraking is echt in de vergetelheid gekomen. Massage heeft alleen maar positieve eigenschappen. Veel positieve stofjes worden aangemaakt die diep doorwerken in lichaam en geest. Massage heeft dus niet alleen invloed op de spieren en op het herstel van je lichaam, maar heeft invloed op ons hele mens-zijn en daardoor dus ook ons gedrag. Dit is een bewijs dat wij mensen, als we ouder worden, meer in ons hoofd zitten dan in ons lichaam. Een massagebehandeling is dan het beste middel om terug te landen in je lijf. Even tijd voor jezelf vrijmaken en ervaren wat het met je doet. Graag sta ik voor je klaar om je “pijntjes” te verhelpen of om je diep te laten ontspannen.

“Het drukke leven en de stress van het moderne bestaan geeft onvermijdelijk een toestand van chronische spierkrampen” 

De voordelen van een professionele massage.

✔  Het ontspant direct lichaam en geest.
✔  Aanbevolen bij onverklaarbare fysieke klachten.
✔  Verbetering van je flexibiliteit en mobiliteit.
 Effectief om chronisch gespannen spieren te laten ontspannen. 
✔  Preventie om optimaal in balans te blijven.
  Het vergroot je vitaliteit en bewustwording.

Professionele massages op unieke wijze.

Mijn naam is Fred de Bree, en sinds vele jaren geef ik massages waarbij mijn passie voor het vak volledig tot uiting komt. Praktijk de Bree is een kleinschalige praktijk gevestigd in Barneveld. De praktijk is ontstaan met de wil om mensen te helpen met dergelijke gezondheidsklachten. Omdat de liefde voor het werk zo groot is en de praktijk kleinschalig, merk je direct dat je écht centraal staat en er uitgebreid de tijd voor jou wordt genomen.

Wat maakt de behandeling bij Praktijk de Bree uniek? Iedere soort behandeling kan aangepast worden in de druk die gegeven wordt en hoe diep de behandeling gaat. Iedere massage wordt afgestemd op jouw lichaam waardoor geen enkele massage exact hetzelfde is. Door de vele jaren ervaring en zeer uitgebreide opleidingen die ik heb gevolgd, haal ik het beste uit alles voor een doelgerichte behandeling voor jou als cliënt.

Uit ervaring is gebleken dat de behandelingen zeer gewaardeerd worden en een goed effect hebben op zowel fysiek als mentaal emotioneel niveau. De combinatie van het behandelen van eventuele klachten, specifiek gericht op jouw lichaam, in combinatie met de diepe ontspanning is uniek. Ik geloof niet in één vaste type massage, maar juist de combinatie ervan om klachten effectief te verhelpen. Er wordt goed geluisterd naar wat jij als cliënt aan kan en we gaan zeker niet door de pijngrens heen, wat helaas bij veel behandelaars wel wordt gedaan. Het is jouw lichaam, dus jij bepaalt de diepte, intensiteit, en wat je wensen zijn. Op die manier werken we als het ware samen aan het beste resultaat met als basis het type massage die voor jou de voorkeur heeft.

Ervaar de vele voordelen van een professionele massage zelf en investeer in jouw gezondheid!

Massagepraktijk
Massagepraktijk
Massagepraktijk

Neem contact met mij op

Praktijk de Bree
Veemweg 29-31
3771 MT Barneveld

E: info@praktijkdebree.nl
M: 06 30 38 74 03

Stuur mij een WhatsApp bericht!