Home    >    Behandelingen   >   Wellnessmassage.

Wellnessmassage.

Een wellnessmassage is een complete lichaamsmassage om jezelf weer in balans te krijgen. De massage is zeer ontspannend voor lichaam en geest en pakt daarnaast stramme gevoelige spieren aan. Tijdens de massage wordt er gewerkt met warme olie en kan de druk naar wens aangepast worden. Vooraf bespreken we je wensen maar in de meeste gevallen is de behandeling puur op gevoel en ga ik in op de signalen die het lichaam aangeeft zoals; ademhaling, verhardingen in de spieren, knoopjes, en hoe strak bepaalde weefsels zitten. Tijdens de massage worden er diverse massage technieken afgewisseld, de technieken die gebruikt worden zijn afhankelijk van je wens en doel. De kern van deze massage is om spierewn weer te laten ontspannen zodat je weer in balans komt.

 

Een wellnessmassage is ook gericht op het opheffen van mentale spanningen en blokkades in het gehele lichaam. Het is een zeer gewenste vorm van behandelen en brengt direct ontspanning. Een belangrijke eigenschap is dat de massage het zelfgenezend vermogen van het lichaam kan verhogen zodat afvalstoffen sneller worden afgevoerd. De massage is uniek doordat diverse handelingen worden afgewisseld zonder vast protocol. Zo kan het zijn dat de massage heel licht is of juist heel stevig. Het tempo kan laag zijn maar ook heel hoog. Ook tijdens de massage kan dit worden afgewisseld en vooraf is niet bekend hoe er gemasseerd wordt. De puurste vorm van masseren! 


Naast het losmaken van de spieren maak ik indien nodig gebruik van myofasciale cupping. Hier worden speciale cups gebruikt die de doorbloeding flink stimuleren. Dit pas ik toe bij hartnekkig bindweefsel of bij dieperliggende pijnlijke plekken in bepaalde spieren.

“Het drukke leven en de stress van het moderne bestaan geeft onvermijdelijk een toestand van chronische spierkrampen” 

De voordelen van een wellnessmassage.

✔  Ontspant direct spieren en onderliggende bindweefsel.
✔  Aanbevolen bij spanning en een vol hoofd.
✔  Verbetering van de beweeglijkheid.
✔  Preventie om in balans te blijven.
  Goed voor de stofwisseling.

Wellnessmassage op unieke wijze.

Mijn naam is Fred de Bree, en sinds vele jaren geef ik massages waarbij mijn passie voor het vak volledig tot uiting komt. Praktijk de Bree is een kleinschalige praktijk gevestigd in Barneveld. De praktijk is ontstaan met de wil om mensen te helpen met dergelijke gezondheidsklachten. Omdat de liefde voor het werk zo groot is en de praktijk kleinschalig, merk je direct dat je écht centraal staat en er uitgebreid de tijd voor jou wordt genomen.

Wat maakt de behandeling bij Praktijk de Bree uniek? Iedere soort behandeling kan aangepast worden in de druk die gegeven wordt en hoe diep de behandeling gaat. iedere massage wordt afgestemd op jouw lichaam waardoor geen enkele massage exact hetzelfde is. Door de vele jaren ervaring en zeer uitgebreide opleidingen die ik heb gevolgd, haal ik het beste uit alles voor een doelgerichte behandeling voor jou als cliënt.

Uit ervaring is gebleken dat de behandelingen zeer gewaardeerd worden en een goed effect hebben op zowel fysiek als mentaal emotioneel niveau. De combinatie van het behandelen van eventuele klachten, specifiek gericht op jouw lichaam, in combinatie met de diepe ontspanning is uniek. Ik geloof niet in één vaste type massage maar juist de combinatie ervan om klachten effectief te verhelpen. Er wordt goed geluisterd naar wat jij als cliënt aan kan en we gaan zeker niet door de pijngrens heen, wat helaas bij veel behandelaars wel wordt gedaan. Het is jouw lichaam dus jij bepaalt de diepte, intensiteit, en wat je wensen zijn. Op die manier werken we als het ware samen aan het beste resultaat met als basis het type massage die voor jou de voorkeur heeft.

Ervaar de vele voordelen van een professionele massage zelf en investeer in jouw gezondheid!

Massagepraktijk
Massagepraktijk
Massagepraktijk

Neem contact met mij op

Praktijk de Bree
Veemweg 29-31
3771 MT Barneveld

E: info@praktijkdebree.nl
M: 06 30 38 74 03

Stuur mij een WhatsApp bericht!