Home    >    Behandelingen   >   Anti hoofdpijn massage

Wellnessmassage.

Een wellnessmassage is een algehele lichaamsmassage die helpt bij het verminderen van klachten en geeft ontspanning in lichaam en geest. In ons drukke bestaan zetten we ons werk en andere mensen vaak op de eerste plaats waarbij we onszelf voorbijlopen. Bovendien worden we steeds passiever wat niet bevordelijk is voor ons algehele welzijn. We werken steeds meer zittend op een stoel en dat vaak uren achter elkaar zonder pauzes. Daarnaast zitten we in een verkeerde houding, bewegen we te weinig en ontlopen we de sportschool waardoor er allerlei vervelende klachten kunnen ontstaan. Door al deze invloeden loopt de energie uit je lijf en mis je een vitaal bestaan.

Als je kiest voor een wellnessmassage speel ik in op je klachten die we vooraf bespreken. Een wellnessmassage is een uitstekend hulpmiddel om verdere overbelasting te voorkomen en fysieke en mentale klachten te verminderen. Als wellnessmasseur werk ik naar aanleiding van jouw klachten, maar daarnaast geeft deze massage ook een diepe ontspanning in lichaam en geest. Kom weer in balans en gun jezelf een wellnessmassage.

“Het drukke leven en de stress van het moderne bestaan geeft onvermijdelijk een toestand van chronische spierspanning” 

De voordelen van een wellnessmassage.

Als welnessmasseur werk ik naar aanleiding van jouw klachten, waardoor het klachten kan verhelpen. Daarnaast biedt het onder andere ook de volgende algemene gezondsheidsvoordelen: 

✔  Verlichting bij zere en stramme spieren. 
✔  Brengt balans in lichaam en geest.
✔  Helpt bij het afvoeren van afvalstoffen.
✔  Weldaad voor je algehele vitaliteit. 
✔  Verlaagt het stresshormoon.

Wellnessmassage op unieke wijze.

Mijn naam is Fred de Bree, en sinds vele jaren geef ik massages waarbij mijn passie voor het vak volledig tot uiting komt. Praktijk de Bree is een kleinschalige praktijk gevestigd in Barneveld. De praktijk is ontstaan met de wil om mensen te helpen met dergelijke gezondheidsklachten. Omdat de liefde voor het werk zo groot is en de praktijk kleinschalig, merk je direct dat je écht centraal staat en er uitgebreid de tijd voor jou wordt genomen.

Wat maakt de behandeling bij Praktijk de Bree uniek? Iedere soort behandeling kan aangepast worden in de druk die gegeven wordt en hoe diep de behandeling gaat. iedere massage wordt afgestemd op jouw lichaam waardoor geen enkele massage exact hetzelfde is. Door de vele jaren ervaring en zeer uitgebreide opleidingen die ik heb gevolgd, haal ik het beste uit alles voor een doelgerichte behandeling voor jou als cliënt.

Uit ervaring is gebleken dat de behandelingen zeer gewaardeerd worden en een goed effect hebben op zowel fysiek als mentaal emotioneel niveau. De combinatie van het behandelen van eventuele klachten, specifiek gericht op jouw lichaam, in combinatie met de diepe ontspanning is uniek. Ik geloof niet in één vaste type massage maar juist de combinatie ervan om klachten effectief te verhelpen. Er wordt goed geluisterd naar wat jij als cliënt aan kan en we gaan zeker niet door de pijngrens heen, wat helaas bij veel behandelaars wel wordt gedaan. Het is jouw lichaam dus jij bepaalt de diepte, intensiteit, en wat je wensen zijn. Op die manier werken we als het ware samen aan het beste resultaat met als basis het type massage die voor jou de voorkeur heeft.

Ervaar de vele voordelen van een professionele massage zelf en investeer in jouw gezondheid!

Neem contact met mij op

Praktijk de Bree
Veemweg 29-31
3771 MT Barneveld

E: info@praktijkdebree.nl
M: 06 30 38 74 03

Stuur mij een WhatsApp bericht!