06 30 38 74 03 info@praktijkdebree.nl

Wellnessmassage

Ontspan en kom tot rust met een wellnessmassage

Indien u op zoek bent naar een manier om heerlijk te ontspannen en tot rust te komen, dan is een wellness / ontspanningsmassage bij Praktijk de Bree datgene dat u zoekt. Verwen uw lichaam en geest met een professionele massage op maat.

Een wellnessmassage bij Praktijk de Bree is erop gericht uw lichaam en geest écht te laten ontspannen. Dit kan zorgen voor verlichting van uw stress en het verbeteren van uw slaappatroon. Ook indien u niet zo goed in uw fel zit kan een wellnessmassage zeer wenselijk zijn. Bovendien zorgt het voor een rustige en diepere ademhaling. 

In het drukke bestaan van tegenwoordig hopen stress en spanning zich snel op. Dit resulteert vaak in geestelijke en lichamelijke vermoeidheidsverschijnselen. Indien u kiest voor een massage in onze praktijk, komt uw lichaam al na de eerste aanrakingen tot rust. 

Indien wij een massage geven, hoeft u nergens naar om te zien. Wij zorgen voor de juiste materialen en benodigdheden. 

 

Wat zijn de voordelen van een wellnessmassage? 

N

Ontspanning vanaf de eerste aanraking.

N

Vermindert stress

N

Zorgt voor een betere ademhaling

N

Verbetert uw slaappatroon

N

Verademing voor lichaam en geest

N

Geeft energie en verbetert de weerstand

N

Bevordert de bloedcirculatie

Voor wie is een wellnessmassage geschikt? 

Een wellnessmassage is voor iedereen geschikt, u hoeft hiervoor geen klachten te hebben. Vaak wordt gedacht dat het enkel verstandig is om naar een masseur te gaan indien er klachten zijn, dat is niet het geval. Een massage is het onderhoud van ons eigen lichaam, die we dagelijks benodigd zijn en waar we veel van vragen. Wel kan het in sommige situaties aan te raden zijn om te kiezen voor een ander type massage. Als u klachten werkgerelateerde klachten ervaart, bieden wij  een bedrijfsmassage aan. Bij nek- of onderrugklachten raden wij een atlas-lumbaalmassage aan. 

Indien u op zoek bent naar een massage maar niet goed weet voor welk type massage u moet kiezen of welke massage past bij uw situatie dan kunt u uiteraard contact opnemen voor een vrijblijvend advies op maat. Door onze jarenlange ervaring weten wij precies welk type massage past bij hetgeen waar u opzoek naar bent. Ook kunnen wij samen een massage samenstellen op maat. 

Over Praktijk De Bree

Praktijk De Bree is gevestigd in Barneveld en is een kleine praktijk waar u echt centraal staat en waar u een persoonlijke aanpak krijgt op maat. Wij nemen uitgebreid de tijd voor u en geven u de beste service. Ons doel is om u zo goed mogelijk te helpen en u daarbij de juiste adviezen te geven. Praktijk De Bree is opgericht in 2009 en biedt massagetherapie op maat aan.

Praktijk De Bree werkt niet met behandelwijze waarbij gewerkt wordt met bepaalde energie, zoals bij reiki of energetische massages. Hier leest u meer over de praktijk.