06- 30 38 74 03 info@praktijkdebree.nl

Zwangerschapsmassage Workshop

Leer uw zwangere partner zelf masseren. 

Leer zelf uw zwangere partner masseren 

Een zwangerschap kan lichamelijk behoorlijk zwaar zijn, een zwangerschapsmassage is dan een uitkomst. Door de groei van de buik en borsten kunnen er veel uiteenlopende lichamelijke klachten ontstaan bij de zwangere. Een zwangerschapsmassage kan daarom voor enorme opluchting zorgen.  

Bij ons leert u zelf hoe u uw zwangere vrouw een heerlijke en professionele zwangerschapsmassage kunt geven. Op deze manier kunt u samen met uw vrouw zorgen voor een intieme en prettige tijd samen. Zo ervaart u zelf meer van een van de mooiste periodes in het leven van uw vrouw. 

Bij Praktijk de Bree leert u tijdens de workshop alle vaardigheden direct toe te passen op uw partner. Deze workshop volgt u samen, als aanstaande ouders. De workshop wordt 1 op 1 gegeven door een ervaren masseur. Doordat de massage 1 op 1 is en u de kennis en vaardigheden direct leert toepassen op uw vrouw, kunnen ook meteen eventuele wensen en specifieke vragen worden beantwoord. Zo krijgt u een workshop volledig op maat!

Duur, kosten en informatie 

Het zelf kunnen geven van een professionele zwangerschapsmassage kan veel voordelen bieden voor u, uw partner en de aanstaande baby. 

Alle informatie op een rijtje:

N

Een 3 uur durende workshop.

N

Privé workshop van een ervaren masseur.

N

U leert alles direct toe te passen op uw partner.

N

Kosten bedragen €175,- alles inclusief (vrijgesteld van btw).

N

Datum en tijdstip wordt in overleg gepland.

N

De workshop is afgestemd op jullie wensen en eventuele persoonlijke klachten.

N

Na de workshop kunt u heerlijke zwangerschapsmassages geven.

Praktijk de Bree

Mijn naam is Fred de Bree, en sinds vele jaren geef ik massages waarbij mijn passie voor het vak volledig tot uiting komt. Praktijk de Bree is een kleinschalige praktijk gevestigd in Barneveld. De praktijk is ontstaan met de wil om mensen te helpen met dergelijke gezondheidsklachten. Omdat de liefde voor het werk zo groot is en de praktijk kleinschalig, merkt u direct dat u écht centraal staat en er uitgebreid de tijd voor u wordt genomen.

Professionele massages op maat tegen eerlijke prijzen is wat Praktijk de Bree biedt. De massages worden afgestemd op uw persoonlijke wensen en behoeften. Praktijk De Bree richt zich bovenal op mensen die een massagebehandeling willen, puur voor de ontspanning van lichaam en geest. Het doel is om diepe ontspanning te creëren, zodat u weer helemaal fris de wereld in kan! U bent van harte welkom, kom tot rust en geniet!

Ervaar de vele voordelen van een professionele massage zelf en investeer in uw gezondheid!

Neem contact met ons op