06 30 38 74 03 info@praktijkdebree.nl

Ontspanning voor moeder en kind 

Een zwangerschap kan lichamelijk behoorlijk zwaar zijn, een zwangerschapsmassage is dan een uitkomst. Door de groei van uw buik en borsten kunnen er veel uiteenlopende lichamelijke klachten ontstaan. Een zwangerschapsmassage kan daarom voor enorme opluchting zorgen, na de tijd heeft u minder last van kwalen zoals klachten aan uw bekken, schouders, benen en rug. Andere voordelen treft u verderop op deze pagina aan. 

Ook als u (nog) geen specifieke klachten heeft kan een zwangerschapsmassage veel voordelen bieden die u, lichamelijk en geestelijk, voorbereiden op de bevalling. Door de massage wordt uw zenuwstelstel gekalmeerd en komen er hormonen vrij die u een goed gevoel geven. Dit effect kan ook doorwerken op de baby, waardoor deze rustiger wordt. Maar het is ook mogelijk dat de baby juist beweeglijker wordt, voornamelijk als u een druk leven leidt en uzelf weinig rust geeft.

Bij Praktijk de Bree doen we er alles om te zorgen voor een aangename en rustgevende massage voor u en uw baby. 

De buik wordt tijdens de massage niet aangeraakt of gemasseerd. 

Waarom kiezen voor een zwangerschapsmassage

De voordelen op een rijtje 

Een zwangerschapsmassage kan veel voordelen bieden voor u en uw baby tijdens de zwangerschap. 

De voordelen: 

N

Verkleint de kans op een te vroeg geboren baby.

N

Betere doorbloeding en verlichting bij spataderen.

N

Betere doorstroom van voeding, zuurstof en afvalstoffen van en naar uw baby.

N

Versterkt uw immuunsysteem en verkleint de kans op griep.

N

U krijgt energie en voelt zich fijner door verlichting van klachten.

N

Ontspannend en ontstressend voor u en uw baby.

N

Zorgt voor een betere nachtrust en diepere slaap.

Praktijk de Bree

Mijn naam is Fred de Bree, en sinds vele jaren geef ik massages waarbij mijn passie voor het vak volledig tot uiting komt. Praktijk de Bree is een kleinschalige praktijk gevestigd in Barneveld. De praktijk is ontstaan uit een passie voor het vak en de wil om mensen te helpen met dergelijke gezondheidsklachten. Omdat de passie voor het vak zo groot is en de praktijk kleinschalig, merkt u direct dat u écht centraal staat en er uitgebreid de tijd voor u wordt genomen.

Professionele massages op maat tegen eerlijke prijzen is wat Praktijk de Bree biedt. De massages worden afgestemd op uw persoonlijke wensen en behoeften. Praktijk De Bree richt zich bovenal op mensen die een massagebehandeling willen, puur voor de ontspanning van lichaam en geest. Het doel is om diepe ontspanning te creëren, zodat u weer helemaal fris de wereld in kan! U bent van harte welkom, kom tot rust en geniet!

Ervaar de vele voordelen van een professionele massage zelf en investeer in uw gezondheid!

Neem contact met ons op

Voor vragen of een afspraak