Mijn tarieven.

Onderstaand vind je een overzicht van de tarieven die ik hanteer. De  tarieven voor de behandelingen zijn inclusief 21% btw. Je kunt zelf bepalen welke massage je neemt en hoelang je gemasseerd wenst te worden. Ik adviseer je graag eerlijk en vrijblijvend over de massage. Iedereen heeft andere wensen, of je nu een diepe of minder diepe behandeling wil, iedere wens of combinatie van klachten dient een andere aanpak. Ik kijk dan ook naar het gehele plaatje, neem de tijd voor je en sta graag echt voor je klaar.

Een weldaad voor lichaam en geest!

Extra luxe en comfort: Verwarmde tafel, zeer comfortabele tafel met zachte doeken, warme olie en als toetje een heerlijk warme vochtige doek.

Tarieven losse behandelingen naar keuze:

30 minuten = €45,00
45 minuten = €57,50
60 minuten = €70,00
90 minuten = €98,50

Betaling vindt direct na de behandeling plaats met pinpas of contactdoos betalen via je smartphone met Apple Pay of Google Pay. Voor zakelijke diensten zal er een factuur per mail gestuurd worden.

Weet jij als geen ander hoe een massage diep doorwerkt op je algehele welzijn? Geef dan een massage cadeau! Cadeaubonnen zijn bij Praktijk De Bree verkrijgbaar. 

Neem contact met mij op