06 30 38 74 03 info@praktijkdebree.nl

Tarieven

Wij nemen graag écht de tijd voor u en geven u een behandeling op maat die past bij uw klachten! Wij bespreken eerst uitgebreid uw wensen, klachten en achtergrond. Vanuit deze informatie kunnen wij een behandeling aanbieden op maat die specifieke past bij uw behoeften. Wij kijken niet alleen naar de klachten maar naar u als mens in zijn geheel. Wij raden u aan om een behandeling te ondergaan, op basis daarvan uw lijf te laten ‘spreken’ en daarna zelf te oordelen. Naast de behandelingen in onze praktijk geven wij advies op maat die uw herstel kunnen bevorderen. Mocht het beter blijken voor uw herstel dan geven wij ook oefeningen mee die u zelf kunt toepassen.

Alle tarieven zijn inclusief 21% btw. Bedrijven (ondernemers en zzp’ers) kunnen de behandelingen zakelijk inboeken en zo de btw terug ontvangen. Ook kunnen de behandelingen ingezet worden voor uw personeel als vitaliteitsplan binnen uw bedrijf of organisatie om zo het ziekteverzuim te verlagen en de productiviteit te verhogen.

Tarieven massagebehandelingen

Geef een originele cadeaubon 

Bij Praktijk De Bree kunt u ook cadeaubonnen kopen. Ideaal als u op zoek bent naar een leuk en origineel cadeau. Neem contact met ons op om een cadeaubon te bestellen. U bepaalt zelf het bedrag.