Massage Barneveld naar jouw wens!

Massage in Barneveld nodig? Bij Praktijk de Bree bieden we zeer diverse massages aan, zo kun je bij ons terecht voor specifieke klachten maar ook voor pure ontspanning. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij je uitgebreid informeren en adviseren. Zo kun je ook een ontspanningsmassage nemen in combinatie met een massage die focust op specifieke klachten. Wij bespreken altijd samen jouw  wensen en klachten zodat je een massage krijgt die past bij jouw lichaam.  

De massages vinden plaats op een heerlijke massagebank. Uiteraard hoef je zelf nergens voor te zorgen, wij zorgen overal voor. Je geniet al vanaf het moment dat je de praktijk binnen stapt. Ervaar de ultieme massages zelf bij onze massagepraktijk in Barneveld. Wij hanteren eerlijke prijzen, al onze tarieven vindt je op onze tarieven pagina.

Direct een massage in Barneveld boeken? Neem dan contact met ons op. Wij ontvangen je graag in onze praktijk!

Massagepraktijk
Massagepraktijk

Een massage in Barneveld bij Praktijk de Bree

Een massage bij Praktijk de Bree is echt genieten! Wij vinden het persoonlijk contact enorm belangrijk en nemen graag echt de tijd voor jou. Daarnaast tref je bij ons een vleugje humor in combinatie met een grote passie voor het vak. 

N

Zeer persoonlijk, een gevoel van thuiskomen!

N

Massages afgestemd op jouw wensen tegen eerlijke prijzen.

N

Liefde en passie voor het vak.

N

Jarenlange ervaring.

N

Tevredenheid gegarandeerd (bekijk hier onze reviews)

N

Kleinschalig en een aangename sfeer.

Massagepraktijk de Bree

De voordelen van een massage?

Een massage in Barneveld kan fijn zijn om heerlijk te ontspannen, een moment voor jezelf. Maar het kan ook zijn dat je een massage wenst om specifieke spierklachten te verhelpen. Wat de reden van jouw bezoek aan een massagepraktijk ook is, het is buitengewoon gezond voor lichaam en geest. Daarnaast is het natuurlijk ook een puur genot en ontspanningsmoment! 

Ontspanning voor het lichaam

Tegenwoordig zijn we allemaal ontzettend druk met het dagelijks leven, soms zo druk dat we vergeten om écht te ontspannen. Wel zijn we bezig met sporten en gezond eten maar het belang van ontspanning wordt vaak onderschat. Voor onze gezondheid is het echter ontzettend belangrijk om voldoende rust te nemen en te ontspannen, langdurige stress is een enorme boosdoener voor jouw algehele gezondheid. Het is bewezen dat een massage jouw stressniveau verlaagd en het ten goede komt van jouw nachtrust.

Massagepraktijk
Massage-in-Barneveld

Goed voor de gezondheid

Een massage komt ten goede van jouw geest en lichaam. Zo verbetert het de bloedcirculatie waardoor er meer bloed door jouw lichaam stroomt. Daarnaast worden de lymfevaten geactiveerd, waardoor de afvalstoffen sneller jouw lichaam verlaten. Het verbetert o.a. hierdoor ook jouw weerstand!

Het maakt gelukkig

Uit onderzoek is gebleken dat er tijdens een massage allerlei ‘gelukshormonen’ vrijkomen waaronder endorfine en serotonine. Deze stofjes hebben positieve effecten op jouw humeur en gemoedstoestand. Na een massage voel jij je fit, ontspannen, zorgeloos en blij.

Er zijn nog veel meer voordelen die een massage met zich meebrengt. Wij adviseren en informeren je graag!

Maak een afspraak voor een massage in Barneveld.