Massage Garderen naar uw wens!

Massage in de buurt van Garderen nodig? Bij Praktijk de Bree bieden we zeer diverse massages aan, zo kunt u bij ons terecht voor specifieke klachten maar ook voor pure ontspanning. Wij zijn gevestigd in Barneveld maar hebben veel klanten uit Garderen. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u uitgebreid informeren en adviseren. Zo kunt u ook een ontspanningsmassage nemen in combinatie met een massage die focust op specifieke klachten. Wij bespreken altijd samen uw wensen en klachten zodat u een massage krijgt die past bij uw lichaam.  

De massages vinden plaats op een heerlijke massagebank. Uiteraard hoeft u zelf nergens voor te zorgen, wij zorgen overal voor. U geniet al vanaf het moment dat u de praktijk binnen stapt. Ervaar de ultieme massages zelf bij onze massagepraktijk in Barneveld. Wij hanteren eerlijke prijzen, al onze tarieven vindt u op onze tarieven pagina. 

Direct een massage Garderen boeken? Neem dan contact met ons op. Wij ontvangen u graag in onze praktijk!

Massagepraktijk
Massagepraktijk

Een massage in Garderen (regio) bij Praktijk de Bree

Een massage bij Praktijk de Bree is echt genieten! Wij vinden het persoonlijk contact enorm belangrijk en nemen graag echt de tijd voor u. Daarnaast treft u bij ons een vleugje humor in combinatie met een grote passie voor het vak. 

N

Zeer persoonlijk, een gevoel van thuiskomen!

N

Massages afgestemd op uw wensen tegen eerlijke prijzen.

N

Liefde en passie voor het vak.

N

Jarenlange ervaring.

N

Tevredenheid gegarandeerd (bekijk hier onze reviews)

N

Kleinschalig en een aangename sfeer.

Massagepraktijk de Bree

De voordelen van een massage

Een massage in Garderen kan fijn zijn om heerlijk te ontspannen, een moment voor uzelf. Maar het kan ook zijn dat u een massage wenst om specifieke spierklachten te verhelpen. Wat de reden van uw bezoek aan een massagepraktijk ook is, het is buitengewoon gezond voor lichaam en geest. Daarnaast is het natuurlijk ook een puur genot en ontspanningsmoment! 

Ontspanning voor het lichaam

Tegenwoordig zijn we allemaal ontzettend druk met het dagelijks leven, soms zo druk dat we vergeten om écht te ontspannen. Wel zijn we bezig met sporten en gezond eten maar het belang van ontspanning wordt vaak onderschat. Voor onze gezondheid is het echter ontzettend belangrijk om voldoende rust te nemen en te ontspannen, langdurige stress is een enorme boosdoener voor uw algehele gezondheid. Het is bewezen dat een massage uw stressniveau verlaagd en het ten goede komt van uw nachtrust.

Massagepraktijk
Massagepraktijk

Goed voor de gezondheid

Een massage komt ten goede van uw geest en lichaam. Zo verbetert het de bloedcirculatie waardoor er meer bloed door uw lichaam stroomt. Daarnaast worden de lymfevaten geactiveerd, waardoor de afvalstoffen sneller uw lichaam verlaten. Het verbetert o.a. hierdoor ook uw weerstand!

Het maakt gelukkig

Uit onderzoek is gebleken dat er tijdens een massage allerlei ‘gelukshormonen’ vrijkomen waaronder endorfine en serotonine. Deze stofjes hebben positieve effecten op uw humeur en gemoedstoestand. Na een massage voelt u zich fit, ontspannen, zorgeloos en blij.

Er zijn nog veel meer voordelen die een massage met zich meebrengt. Wij adviseren en informeren u graag!

Maak een afspraak voor een massage