Home    >    Behandelingen   >  Freestyle massage.

Freestyle massage.

Freestyle is een massage welke puur vanuit gevoel gegeven wordt, zonder vaststaand protocol. Bij Freestyle massage draait alles om jou. Geen standaard technieken, maar een unieke massage-ervaring die volledig is afgestemd op jouw lichaam, wensen en energie. Het is een combinatie van intuïtieve aanraking, creativiteit en een diepgaande verbinding tussen lichaam en geest. Ik pas mijn technieken aan op wat jouw lichaam nodig heeft, elke keer weer anders. Bij iedere sessie ligt de focus op ontspanning, herstel en balans.

Freestyle massage is een dynamische vorm van masseren waarbij verschillende technieken uit diverse soorten massages gegeven worden, zoals; ontspanningsmassage, deep tissue massage, sportmassage, Lomi Lomi massage en energetische massage. Deze unieke mix zorgt ervoor dat jij een unieke en perfecte massage ontvangt, die past bij jouw specifieke klachten, wensen en behoeften. Hierdoor zal de diepte, snelheid en intentie constant in beweging zijn, waardoor het direct ontspant vanaf de eerste aanraking. Er zijn geen vaste patronen; iedere sessie is maatwerk waarbij ik de intuïtie laat leiden door jouw lichaam. 

 

Voordelen Freestyle massage.

✔  Het verminderen pijnlijke spieren.
✔  Het helpt om afvalstoffen te verwijderen.
✔  Verminderen stramme spieren.
✔  Effectief bij stress of burn-out.
  Positief effect op de doorbloeding.

Freestyle massage op unieke wijze.

Mijn naam is Fred de Bree, en sinds vele jaren geef ik massages waarbij mijn passie voor het vak volledig tot uiting komt. Praktijk de Bree is een kleinschalige praktijk gevestigd in Barneveld. De praktijk is ontstaan met de wil om mensen te helpen met dergelijke gezondheidsklachten. Omdat de liefde voor het werk zo groot is en de praktijk kleinschalig, merk je direct dat je écht centraal staat en er uitgebreid de tijd voor jou wordt genomen.

Wat maakt de behandeling bij Praktijk de Bree uniek? Iedere soort behandeling kan aangepast worden in de druk die gegeven wordt en hoe diep de behandeling gaat. Iedere massage wordt afgestemd op jouw lichaam waardoor geen enkele massage exact hetzelfde is. Door de vele jaren ervaring en zeer uitgebreide opleidingen die ik heb gevolgd, haal ik het beste uit alles voor een doelgerichte behandeling voor jou als cliënt.

Uit ervaring is gebleken dat de behandelingen zeer gewaardeerd worden en een goed effect hebben op zowel fysiek als mentaal emotioneel niveau. De combinatie van het behandelen van eventuele klachten, specifiek gericht op jouw lichaam, in combinatie met de diepe ontspanning is uniek. Ik geloof niet in één vaste type massage, maar juist de combinatie ervan om klachten effectief te verhelpen. Er wordt goed geluisterd naar wat jij als cliënt aan kan en we gaan zeker niet door de pijngrens heen, wat helaas bij veel behandelaars wel wordt gedaan. Het is jouw lichaam, dus jij bepaalt de diepte, intensiteit, en wat je wensen zijn. Op die manier werken we als het ware samen aan het beste resultaat met als basis het type massage die voor jou de voorkeur heeft.

Ervaar de vele voordelen van een professionele massage zelf en investeer in jouw gezondheid!

Massagepraktijk
Massagepraktijk

Neem contact met mij op

Praktijk de Bree
Veemweg 29-31
3771 MT Barneveld

E: info@praktijkdebree.nl
M: 06 30 38 74 03

Stuur mij een WhatsApp bericht!