Home    >    Behandelingen   >   Klassieke massage.

Klassieke massage.

Een klassieke massage wordt aanbevolen bij pijntjes in spieren en bij hoofdpijn. Net als bij een sportmassage wordt er tijdens de klassieke massage wat dieper op de spieren ingewerkt. Wanneer je een apk voor je lijf wil hebben dan is dit de beste keuze voor je. Het ontspant gespannen spieren en geeft direct verlichting bij pijntjes en ongemakken.

“Een klassieke massage geeft direct verlichting bij stressklachten en pijnlijke spieren.”

Klassieke massage richt zich op het opheffen van gespannen spieren in het lichaam. Het is een zeer gewenste vorm van behandelen en brengt direct ontspanning bij de eerste aanraking. Een belangrijke eigenschap is dat de massage het zelfgenezend vermogen van het lichaam kan versnellen zodat afvalstoffen makkelijker worden afgevoerd. De massage is uniek doordat diverse handelingen worden afgewisseld zonder vast protocol. Zo kan het zijn dat de massage heel licht is of juist heel stevig. Het tempo kan laag zijn, maar ook heel hoog. Ook tijdens de massage kan dit worden afgewisseld en vooraf is niet bekend hoe er gemasseerd wordt. Loop jij al lange tijd rond met een vol hoofd, gespannen spieren of andere spanningsklachten? Dan kan ik je zeker adviseren om deze behandeling te ondergaan om zelf te ervaren wat het met je doet. Zie ik je snel?

“Het drukke leven en het moderne bestaan geven onvermijdelijk een toestand van een hoge spierspanning.” 

De voordelen van een klassieke massage.

✔  Ontspant direct spieren en onderliggende bindweefsel.
✔  Aanbevolen bij stress gerelateerde klachten.
✔  Verbetering van de beweeglijkheid.
✔  Preventie om in balans te blijven.
  Goed voor de stofwisseling.

Klassieke massage op unieke wijze.

Mijn naam is Fred de Bree, en sinds vele jaren geef ik massages waarbij mijn passie voor het vak volledig tot uiting komt. Praktijk de Bree is een kleinschalige praktijk gevestigd in Barneveld. De praktijk is ontstaan met de wil om mensen te helpen met dergelijke gezondheidsklachten. Omdat de liefde voor het werk zo groot is en de praktijk kleinschalig, merk je direct dat je écht centraal staat en er uitgebreid de tijd voor jou wordt genomen.

Wat maakt de behandeling bij Praktijk de Bree uniek? Iedere soort behandeling kan aangepast worden in de druk die gegeven wordt en hoe diep de behandeling gaat. Iedere massage wordt afgestemd op jouw lichaam waardoor geen enkele massage exact hetzelfde is. Door de vele jaren ervaring en zeer uitgebreide opleidingen die ik heb gevolgd, haal ik het beste uit alles voor een doelgerichte behandeling voor jou als cliënt.

Uit ervaring is gebleken dat de behandelingen zeer gewaardeerd worden en een goed effect hebben op zowel fysiek als mentaal emotioneel niveau. De combinatie van het behandelen van eventuele klachten, specifiek gericht op jouw lichaam, in combinatie met de diepe ontspanning is uniek. Ik geloof niet in één vaste type massage, maar juist de combinatie ervan om klachten effectief te verhelpen. Er wordt goed geluisterd naar wat jij als cliënt aan kan en we gaan zeker niet door de pijngrens heen, wat helaas bij veel behandelaars wel wordt gedaan. Het is jouw lichaam, dus jij bepaalt de diepte, intensiteit, en wat je wensen zijn. Op die manier werken we als het ware samen aan het beste resultaat met als basis het type massage die voor jou de voorkeur heeft.

Ervaar de vele voordelen van een professionele massage zelf en investeer in jouw gezondheid!

Massagepraktijk
Massagepraktijk

Neem contact met mij op

Praktijk de Bree
Veemweg 29-31
3771 MT Barneveld

E: info@praktijkdebree.nl
M: 06 30 38 74 03

Stuur mij een WhatsApp bericht!