Home    >    Behandelingen   >   Klassieke massage.

Klassieke massage.

Een klassieke massage wordt in de meeste gevallen ingezet bij pijnlijke vermoeide spieren of als een preventieve massage om klachten te voorkomen. Mensen met gevoelige spieren , hoofdpijn en veel stress hebben veel baat bij deze vorm van massage. Waar een ontspanningsmassage zich richt op pure ontspanning van lichaam en geest, zal een klassieke massage meer gericht zijn op spieren en iets steviger aanvoelen. Daarnaast is het een welkome behandeling bij migraine en spanningshoofdpijn. De spieren worden tijdens de massage op een rustige manier gekneed waardoor afvalstoffen loskomen en afgevoerd worden. Voor mensen die graag een APK voor hun lichaam willen is de klassieke massage een goede keuze.

Een professionele massage geeft tijdens en na de behandeling direct verlichting zodat spieren weer optimaal kunnen functioneren. De massage wordt aangepast aan jouw als individu. Iedereen reageert namelijk anders op een massage. Als klachten al vele maanden aanwezig zijn is het juist goed om je spieren de tijd te geven om te herstellen. Ik pas de behandeling altijd aan naar wens zodat je weet wat je krijgt. Klassieke massage verhelpt spierknopen en geeft een boost aan je vitaliteit.

De voordelen van een klassieke massage.

✔  Ontspant direct spieren en geeft vitaliteit.
✔  Aanbevolen bij langdurige rug en nekklachten.
✔  Geeft verlichting bij blessures en hoofdpijn.
✔  Preventie om fysiek in balans te blijven.
  Goed voor de stofwisseling.

Klassieke massage op unieke wijze.

Mijn naam is Fred de Bree, en sinds vele jaren geef ik massages waarbij mijn passie voor het vak volledig tot uiting komt. Praktijk de Bree is een kleinschalige praktijk gevestigd in Barneveld. De praktijk is ontstaan met de wil om mensen te helpen met dergelijke gezondheidsklachten. Omdat de liefde voor het werk zo groot is en de praktijk kleinschalig, merk je direct dat je écht centraal staat en er uitgebreid de tijd voor jou wordt genomen.

Wat maakt de behandeling bij Praktijk de Bree uniek? Iedere soort behandeling kan aangepast worden in de druk die gegeven wordt en hoe diep de behandeling gaat. Iedere massage wordt afgestemd op jouw lichaam waardoor geen enkele massage exact hetzelfde is. Door de vele jaren ervaring en zeer uitgebreide opleidingen die ik heb gevolgd, haal ik het beste uit alles voor een doelgerichte behandeling voor jou als cliënt.

Uit ervaring is gebleken dat de behandelingen zeer gewaardeerd worden en een goed effect hebben op zowel fysiek als mentaal emotioneel niveau. De combinatie van het behandelen van eventuele klachten, specifiek gericht op jouw lichaam, in combinatie met de diepe ontspanning is uniek. Ik geloof niet in één vaste type massage, maar juist de combinatie ervan om klachten effectief te verhelpen. Er wordt goed geluisterd naar wat jij als cliënt aan kan en we gaan zeker niet door de pijngrens heen, wat helaas bij veel behandelaars wel wordt gedaan. Het is jouw lichaam, dus jij bepaalt de diepte, intensiteit, en wat je wensen zijn. Op die manier werken we als het ware samen aan het beste resultaat met als basis het type massage die voor jou de voorkeur heeft.

Ervaar de vele voordelen van een professionele massage zelf en investeer in jouw gezondheid!

Massagepraktijk
Massagepraktijk

Neem contact met mij op

Praktijk de Bree
Veemweg 29-31
3771 MT Barneveld

E: info@praktijkdebree.nl
M: 06 30 38 74 03

Stuur mij een WhatsApp bericht!