06- 30 38 74 03 info@praktijkdebree.nl

Breng uw lichaam en geest tot rust

Een ontspanningsmassage laat uw lichaam en geest op een vriendelijke en rustige manier diep ontspannen. Het tempo is langzamer en de druk is zachter  dan bij massages die gericht zijn op specifieke klachten zoals bijvoorbeeld een deep tissue massage. Een  ontspanningsmassage is een van de meest bekende massagevormen en al duizenden jaren oud, in de meeste gevallen denkt men ook meteen aan ontspanning bij het woord ‘massage’.  De basis van deze massage is dan ook om het lichaam compleet tot rust te brengen. 

Een ontspanningsmassage heeft niet direct het doel om uw dieper gelegen spieren te herstellen. Welke massagetechnieken en hoe stevig er gemasseerd wordt is afhankelijk van uw wensen en zal vooraf besproken worden. 

Tijdens een ontspanningsmassage vloeien alle opgebouwde spanningen weg en komt uw lichaam écht tot rust. Deze massage werkt ook preventief en zorgt ervoor dat stress en vervelende situaties makkelijker losgelaten kunnen worden en niet opgeslagen worden in het lichaam. Immers: als deze spanningen zich opslaan in uw lichaam, uitten deze zich in de vorm van klachten zoals hoofdpijn, slecht slapen, spierspanning, etc. 

Bij Praktijk de Bree doen we er alles om te zorgen voor een aangename en rustgevende massage, om uw lichaam en geest écht tot rust te laten komen. 

Waarom kiezen voor een ontspanningsmassage

Een ontspanningsmassage kan verlichting brengen en diverse gerelateerde pijnen doen verzachten en in sommige gevallen zelfs (tijdelijk) laten verdwijnen.

De voordelen: 

N

Geeft diepe ontspanning in lichaam en geest.

N

Verhoogt uw natuurlijke weerstand en immuunsysteem.

N

Een goede spijsvertering en gezonde darmflora.

N

Brengt uw hormonen weer in evenwicht.

N

Maakt u minder vatbaar voor o.a. verkoudheden en griep

N

Vermindering stress en betere bloedcirculatie.

N

Meer energie en betere concentratie.

Praktijk De Bree

Mijn naam is Fred de Bree, en sinds vele jaren geef ik massages waarbij mijn passie voor het vak volledig tot uiting komt. Praktijk de Bree is een kleinschalige praktijk gevestigd in Barneveld. De praktijk is ontstaan met de wil om mensen te helpen met dergelijke gezondheidsklachten. Omdat de liefde voor het werk zo groot is en de praktijk kleinschalig, merkt u direct dat u écht centraal staat en er uitgebreid de tijd voor u wordt genomen.

Professionele massages op maat tegen eerlijke prijzen is wat Praktijk de Bree biedt. De massages worden afgestemd op uw persoonlijke wensen en behoeften. Praktijk De Bree richt zich bovenal op mensen die een massagebehandeling willen, puur voor de ontspanning van lichaam en geest. Het doel is om diepe ontspanning te creëren, zodat u weer helemaal fris de wereld in kan! U bent van harte welkom, kom tot rust en geniet!

Ervaar de vele voordelen van een professionele massage zelf en investeer in uw gezondheid!

Neem contact met ons op