06- 30 38 74 03 info@praktijkdebree.nl

Breng je lichaam en geest tot rust

Een ontspanningsmassage is een van de meest bekende massagevormen en wordt inmiddels al duizenden jaren gegeven. De kern van deze massage is om zowel de geest als het lichaam tot rust te brengen. De ontspanningsmassage richt zich daarnaast puur op de buitenste lagen van het spierweefsel. Een Deep Tissue Massage daarentegen, focust juist meer op de binnenste lagen van het spierweefsel en heeft een heel ander doel. Een ontspanningsmassage is een zachte en rustige variant van de klassieke massage en bestemd voor diegenen die hun spieren en lichaam op een aangename manier willen ontspannen. Doordat jouw lichaam tot rust komt, zul je deze rust ook terugvinden in jouw mentale gesteldheid. Stress is erg slecht en kan de oorzaak zijn van vele uiteenlopende klachten, deswege is het zeer raadzaam om jezelf zo nu en dan te ‘verwennen’ met een ontspanningsmassage.

Een ontspanningsmassage werkt preventief en is daarom ook uitstekend geschikt indien je verder geen specifieke klachten ervaart. Mocht je wel specifieke klachten ervaren dan kunnen wij natuurlijk jou persoonlijk adviseren omtrent bijvoorbeeld het type massage en de druk van de massage. We kunnen tijdens een ontspanningsmassage op verzoek ook extra focus leggen op een bepaalde spiergroep indien dat voor jou wenselijk is of dat door ons wordt aanbevolen.  

Na de ontspanningsmassage voel je je vaak direct meer ontspannen en meer uitgerust. 

Bij Praktijk de Bree staat jouw lichaam centraal en passen we onze ontspanningsmassage aan op jouw wensen en persoonlijke situatie. 

Wanneer kiezen voor een Ontspanningsmassage? 

Een ontspanningsmassage biedt vele voordelen, de belangrijkste en voornaamste voordelen beschrijven we hieronder. 

N

Zuivert het lichaam door afvalstoffen sneller af te voeren

N

Een betere bloedcirculatie

N

Herstelt spierkrampen en geeft verloren spierkracht terug

N

Geeft extra energie en vermindert vermoeidheid

N

Versterkt het immuunsysteem

N

Verbetering van de algemene gesteldheid

N

Vermindert stress en verbetert concentratie

Ontspanningsmassage

Praktijk De Bree

Massage Barneveld

Mijn naam is Fred de Bree, en sinds vele jaren geef ik massages waarbij mijn passie voor het vak volledig tot uiting komt. Praktijk de Bree is een kleinschalige praktijk gevestigd in Barneveld. De praktijk is ontstaan met de wil om mensen te helpen met dergelijke gezondheidsklachten. Omdat de liefde voor het werk zo groot is en de praktijk kleinschalig, merk je direct dat jij écht centraal staat en er uitgebreid de tijd voor je wordt genomen.

Professionele massages op maat tegen eerlijke prijzen is wat Praktijk de Bree biedt. De massages worden afgestemd op jouw persoonlijke wensen en behoeften. Praktijk De Bree richt zich bovenal op mensen die een massagebehandeling willen, puur voor de ontspanning van lichaam en geest. Het doel is om diepe ontspanning te creëren, zodat je weer helemaal fris de wereld in kan! Je bent van harte welkom, kom tot rust en geniet!

Ervaar de vele voordelen van een professionele massage zelf en investeer in jouw gezondheid!

Neem contact met ons op