Home    >    Behandelingen   >   Ontspanningsmassage

Ontspanningsmassage.

Een ontspanningsmassage is een van de meest bekende massagevormen en wordt inmiddels al duizenden jaren gegeven. De kern van deze massage is om zowel de geest als het lichaam tot rust te brengen. De ontspanningsmassage richt zich daarnaast puur op de buitenste lagen van het spierweefsel. Een Deep Tissue Massage daarentegen, focust juist meer op de binnenste lagen van het spierweefsel en heeft een heel ander doel. Een ontspanningsmassage is een zachte en rustige variant van de klassieke massage en bestemd voor diegenen die hun spieren en lichaam op een aangename manier willen ontspannen. Doordat jouw lichaam tot rust komt, zul je deze rust ook terugvinden in jouw mentale gesteldheid. Stress is erg slecht en kan de oorzaak zijn van vele uiteenlopende klachten, deswege is het zeer raadzaam om jezelf zo nu en dan te ‘verwennen’ met een ontspanningsmassage.

Een ontspanningsmassage werkt preventief en is daarom ook uitstekend geschikt indien je verder geen specifieke klachten ervaart. Mocht je wel specifieke klachten ervaren dan kan ik natuurlijk jou persoonlijk adviseren omtrent bijvoorbeeld het type massage en de druk van de massage. Ik kan tijdens een ontspanningsmassage op verzoek ook extra focus leggen op een bepaalde spiergroep indien dat voor jou wenselijk is of dat door mij wordt aanbevolen.  

Na de ontspanningsmassage voel je je vaak direct meer ontspannen en meer uitgerust. 

Bij Praktijk de Bree staat jouw lichaam centraal en passen we onze ontspanningsmassage aan op jouw wensen en persoonlijke situatie.

Wanneer kiezen voor een ontspanningsmassage?

Een ontspanningsmassage biedt vele voordelen, de belangrijkste en voornaamste voordelen beschrijven we hieronder.

Zuivert het lichaam door afvalstoffen sneller af te voeren.
Een betere bloedcirculatie.
Herstelt spierkrampen en geeft verloren spierkracht terug.
Geeft extra energie en vermindert vermoeidheid.
Verbetering van de algemene gesteldheid.
Vermindert stress en verbetert concentratie.

Ontspanningsmassage op unieke eigen wijze.

Mijn naam is Fred de Bree, en sinds vele jaren geef ik massages waarbij mijn passie voor het vak volledig tot uiting komt. Praktijk de Bree is een kleinschalige praktijk gevestigd in Barneveld. De praktijk is ontstaan met de wil om mensen te helpen met dergelijke gezondheidsklachten. Omdat de liefde voor het werk zo groot is en de praktijk kleinschalig, merk je direct dat je écht centraal staat en er uitgebreid de tijd voor jou wordt genomen.

Wat maakt de behandeling bij Praktijk de Bree uniek? Iedere soort behandeling kan aangepast worden in de druk die gegeven wordt en hoe diep de behandeling gaat. iedere massage wordt afgestemd op jouw lichaam waardoor geen enkele massage exact hetzelfde is. Door de vele jaren ervaring en zeer uitgebreide opleidingen die ik heb gevolgd, haal ik het beste uit alles voor een doelgerichte behandeling voor jou als cliënt. 

Uit ervaring is gebleken dat de behandelingen zeer gewaardeerd worden en een goed effect hebben op zowel fysiek als mentaal emotioneel niveau. De combinatie van het behandelen van eventuele klachten, specifiek gericht op jouw lichaam, in combinatie met de diepe ontspanning is uniek. Ik geloof niet in één vaste type massage maar juist de combinatie ervan om klachten effectief te verhelpen. Er wordt goed geluisterd naar wat jij als cliënt aan kan en we gaan zeker niet door de pijngrens heen, wat helaas bij veel behandelaars wel wordt gedaan. Het is jouw lichaam dus jij bepaalt de diepte, intensiteit, en wat je wensen zijn. Op die manier werken we als het ware samen aan het beste resultaat met als basis het type massage die voor jou de voorkeur heeft.

Ervaar de vele voordelen van een professionele massage zelf en investeer in jouw gezondheid!

Massage Voorthuizen
Massagepraktijk De Bree

Neem contact met mij op