Home    >    Behandelingen   >  Ontspanningsmassage.

Ontspanningsmassage.

Een ontspanningsmassage is de oudste vorm van masseren. Het is een massage die zorgt voor ontspannen spieren en rust in het brein. Het werkt zowel fysiek, mentaal als emotioneel door, zodat het lichaam volledig relaxed. Een ontspanningsmassage kan voor iedereen anders zijn. Er zijn mensen die weinig druk willen en mensen die juist wat steviger gemasseerd willen worden. Het is dus niet per definitie zacht en oppervlakkig. Deze vorm van massage wordt zeer gewaardeerd bij mensen die een vol hoofd hebben, bij onrust en paniek in het lijf en bij stramme spieren. Het verschil tussen een ontspanningsmassage en andere massages is dat de behandeling traag en in alle rust gegeven wordt. Hierdoor merk je dat je vanaf de eerste aanraking ontspant in je gehele lijf.

In deze hectische tijd nemen we weinig tijd om echt tot rust te komen. We razen maar door en voelen ons lijf amper meer. Als dit lang aanhoudt ga je pas de pijntjes opmerken en kunnen spieren vast komen te zitten. Stress is een grote boosdoener in deze tijd. Het is juist daarom goed om echt even tijd voor jezelf te nemen en op de rem te drukken. Een ontspanningsmassage is dan een perfecte stap voor pure verwennerij en om lichaam en geest weer optimaal in balans te brengen. Er wordt gewerkt met heerlijke warme olie met een fijne geur. Ben jij er klaar voor?

De voordelen van een ontspanningsmassage.

✔  Ontspant direct vanaf de eerste aanraking.
✔  Aanbevolen bij langdurige spanning in je lijf.
✔  Verwennerij om fit en vitaal te blijven.
✔  Preventie om erger te voorkomen…….
  Goed voor een betere weerstand.

Ontspanningsmassage op unieke wijze.

Mijn naam is Fred de Bree, en sinds vele jaren geef ik massages waarbij mijn passie voor het vak volledig tot uiting komt. Praktijk de Bree is een kleinschalige praktijk gevestigd in Barneveld. De praktijk is ontstaan met de wil om mensen te helpen met dergelijke gezondheidsklachten. Omdat de liefde voor het werk zo groot is en de praktijk kleinschalig, merk je direct dat je écht centraal staat en er uitgebreid de tijd voor jou wordt genomen.

Wat maakt de behandeling bij Praktijk de Bree uniek? Iedere soort behandeling kan aangepast worden in de druk die gegeven wordt en hoe diep de behandeling gaat. Iedere massage wordt afgestemd op jouw lichaam waardoor geen enkele massage exact hetzelfde is. Door de vele jaren ervaring en zeer uitgebreide opleidingen die ik heb gevolgd, haal ik het beste uit alles voor een doelgerichte behandeling voor jou als cliënt.

Uit ervaring is gebleken dat de behandelingen zeer gewaardeerd worden en een goed effect hebben op zowel fysiek als mentaal emotioneel niveau. De combinatie van het behandelen van eventuele klachten, specifiek gericht op jouw lichaam, in combinatie met de diepe ontspanning is uniek. Ik geloof niet in één vaste type massage, maar juist de combinatie ervan om klachten effectief te verhelpen. Er wordt goed geluisterd naar wat jij als cliënt aan kan en we gaan zeker niet door de pijngrens heen, wat helaas bij veel behandelaars wel wordt gedaan. Het is jouw lichaam, dus jij bepaalt de diepte, intensiteit, en wat je wensen zijn. Op die manier werken we als het ware samen aan het beste resultaat met als basis het type massage die voor jou de voorkeur heeft.

Ervaar de vele voordelen van een professionele massage zelf en investeer in jouw gezondheid!

Massagepraktijk
Massagepraktijk

Neem contact met mij op

Praktijk de Bree
Veemweg 29-31
3771 MT Barneveld

E: info@praktijkdebree.nl
M: 06 30 38 74 03

Stuur mij een WhatsApp bericht!