06 30 38 74 03 info@praktijkdebree.nl

Over Praktijk De Bree

De praktijk 

Praktijk De Bree is in 2009 opgericht en gevestigd in Barneveld. Het is een kleine praktijk waar u echt centraal staat en waar u een persoonlijk aanpak krijgt op maat. Wij nemen uitgebreid de tijd voor u en geven u de beste service. Ons doel is om u weer in balans te brengen zodat lichaam en geest weer kunnen ontspannen. Daarnaast geven wij tips en advies mee naar huis zodat klachten eerder wegblijven en sneller zullen verdwijnen.  Onze praktijk is gespecialiseerd in het geven van diverse soorten massagebehandelingen. Op die manier krijgt iedere behandeling een persoonlijke aanpak. Wij werken niet met behandelwijze waarbij gewerkt wordt met bepaalde energie, zoals bij reiki of energetische massages.  

Oprichting van Praktijk De Bree

Mijn naam is Fred de Bree. In 2009 ben ik begonnen als zelfstandig ondernemer en heb ik mijn praktijk opgezet. Al vele jaren geef ik met veel plezier en vanuit een passie diverse soorten behandelingen met goed resultaat. In de loop der jaren is de praktijk uitgegroeid tot een bekende praktijk in de regio Voorthuizen, Barneveld, Kootwijkerbroek, Achterveld en omgeving. Doordat wij onze cliënten de beste service bieden komen veel cliënten terug en kunnen wij werken aan lange termijn relaties waarbij de klachten zichtbaar verminderen of wegblijven.

Loopt u al veel te lang met (onverklaarbare) spierspanningsklachten, nek- of rugklachten rond? Heeft u moeite om uzelf te ontspannen door (werk) stress? Kom dan eens langs voor een specifieke behandeling en oordeel zelf! U bent van harte welkom in mijn praktijk.

Wat u van Praktijk De Bree mag verwachten

Geen lange wachtlijsten

Passie voor het vak

Jarenlange ervaring

Kleinschalig & persoonlijk