06- 30 38 74 03 info@praktijkdebree.nl

Over Praktijk de Bree

Praktijk de Bree

Mijn naam is Fred de Bree, masseur en eigenaar van Praktijk de Bree. Ik heb jarenlange ervaring in het geven van massages en 2009 ben ik mijn eigen massagepraktijk begonnen. Praktijk de Bree is ontstaan vanuit een enorme passie voor het vak en is gevestigd in Barneveld. Onze aanpak is doelgericht: ik zet mij volledig in om uw wensen te vervullen. Dit kan bijvoorbeeld door het verhelpen van specifieke klachten of om uw lichaam volledig tot diepe rust laten komen. 

Wat onze praktijk uniek maakt is dat wij volledig de tijd voor u nemen en wij het persoonlijk contact enorm belangrijk vinden. Daarnaast treft u bij ons een vleugje humor en voelt u zich direct thuis. Wij richten ons op lange termijn relaties en hopen u na een eerste bezoek snel weer te verwelkomen. 

Het lijkt mij leuk om kennis met u te maken en uw wensen te bespreken. Zo kan ik u uitgebreid adviseren en een behandelplan op maat maken, of de beste massage voor uw situatie samenstellen. In veel gevallen is dit een mix van diverse massages en massagetechnieken, want ik geloof niet in 1 soort massage. Iedere situatie is anders en om uw klachten echt te verminderen is een behandeling op maat noodzakelijk.

Een ander voordeel van onze praktijk is dat wij, door het aanbieden van gespecialiseerde behandelingen, eerlijke prijzen hanteren, zo weet u zeker dat u niet teveel betaald en waar krijgt voor uw geld!

Hierom kiest u voor Praktijk de Bree

Jarenlange ervaring

Eerlijke prijzen

Gevoel van thuiskomen

Persoonlijk & open

Liefde voor het vak

De Praktijk in beeld

Praktijk de Bree is gevestigd in Barneveld en beschikt over alle benodigdheden om u te kunnen voorzien van een goede en doelgerichte massage. U komt al tot rust op het moment dat u binnenstapt, wij zorgen voor een ontspannen sfeer waar u zich direct op uw gemak voelt. Uiteraard is er de mogelijkheid om vooraf uw wensen te bespreken. Ook is het mogelijk om tijdens de massage uw wensen door te geven, zo kan het bijvoorbeeld zijn dat u iets meer druk wenst van de masseur. 

U kunt zelf de tijdsduur bepalen van uw massage, wij bieden massages van 30, 45, 60 en 90 minuten aan. 

Persoonlijke aandacht, rust en resulvormen de kernwoorden van mijn praktijk. Dit in combinatie met al mijn kennis en ervaring, die ik samen met verschillende elementen samen breng in mijn werk, zorgen ervoor dat u het beste resultaat krijgt. Een massage waar u blij van wordt en die smaakt naar meer. Bij Praktijk de Bree krijgt u volledig waar voor uw geld.

Ervaar de vele voordelen van een professionele massage zelf en investeer in uw gezondheid!

Neem contact met ons op