Home    >    Over Praktijk de Bree

Over Praktijk de Bree.

Mijn naam is Fred de Bree, masseur en eigenaar van Praktijk de Bree. Ik heb jarenlange ervaring in het geven van massages waardoor ik in 2009 mijn eigen massagepraktijk ben begonnen. Praktijk de Bree is ontstaan vanuit een enorme passie voor het vak en is gevestigd in Barneveld. Mijn aanpak is doelgericht: ik zet mij volledig in om je wensen te vervullen. Dit kan bijvoorbeeld door het verhelpen van specifieke klachten, om het lichaam volledig te laten ontspannen, of preventief als APK voor lichaam en geest.

Wat mijn praktijk uniek maakt is dat ik volledig de tijd voor je neem en ik het persoonlijk contact enorm belangrijk vind. Door oprechte aandacht en een vleugje humor voelt het net als thuiskomen. Ik richt mij op lange termijn relaties en hoop je na een eerste bezoek snel weer te verwelkomen. 

Het lijkt mij leuk om kennis met je te maken om je wensen te bespreken. Zo kan ik je uitgebreid adviseren en direct de beste massage naar wens geven. In veel gevallen is het een mix van diverse massages en massagetechnieken, want ik geloof niet in 1 soort massage. Iedere situatie is anders en om je klachten echt te verminderen is een behandeling op maat noodzakelijk.

Een ander voordeel van mijn praktijk is dat ik, door het aanbieden van gespecialiseerde behandelingen, eerlijke prijzen hanteer. Zo weet je zeker dat je niet teveel betaald en waar krijgt voor je geld!

De voordelen van Praktijk de Bree

Jarenlange ervaring

Eerlijke prijzen

Gevoel van thuiskomen

Persoonlijk & open

Liefde voor het vak

De praktijk in beeld

Praktijk de Bree is gevestigd in Barneveld en beschikt over alle benodigdheden om je te kunnen voorzien van een goede en doelgerichte massage. Je komt al tot rust op het moment dat je binnenstapt, ik zorg voor een ontspannen sfeer waar je je direct op je gemak voelt. Uiteraard is er de mogelijkheid om vooraf jouw wensen te bespreken. Ook is het mogelijk om tijdens de massage je wensen door te geven, zo kan het bijvoorbeeld zijn dat je iets meer of minder druk wenst. Dit is heel belangrijk want ik werk nooit door de pijngrens heen! 

Je kunt zelf de tijdsduur bepalen van jouw massage, ik bied massages van 45, 60 en 90 minuten aan. Langer is mogelijk in overleg.

Persoonlijke aandacht, rust en resultaat zijn kernwoorden van mijn praktijk. Dit in combinatie met al mijn kennis en ervaring, die ik samen met verschillende elementen samen breng in mijn werk, zorgen ervoor dat je het beste resultaat krijgt. Een massage waar je blij van wordt en die smaakt naar meer. Bij Praktijk de Bree krijg je volledig waar voor jouw geld.

Massagepraktijk De Bree
De Bree Praktijk

Neem contact met mij op

Praktijk de Bree
Veemweg 29-31
3771 MT Barneveld

E: info@praktijkdebree.nl
M: 06 30 38 74 03

Stuur mij een WhatsApp bericht!