06- 30 38 74 03 info@praktijkdebree.nl

Over Praktijk de Bree

Praktijk de Bree

Mijn naam is Fred de Bree, masseur en eigenaar van Praktijk de Bree. Ik heb jarenlange ervaring in het geven van massages waardoor ik in 2009 mijn eigen massagepraktijk ben begonnen. Praktijk de Bree is ontstaan vanuit een enorme passie voor het vak en is gevestigd in Barneveld. Onze aanpak is doelgericht: ik zet mij volledig in om je wensen te vervullen. Dit kan bijvoorbeeld door het verhelpen van specifieke klachten of om het lichaam volledig tot diepe rust laten komen. 

Wat onze praktijk uniek maakt is dat wij volledig de tijd voor je nemen en wij het persoonlijk contact enorm belangrijk vinden. Door oprechte aandacht en een vleugje humor voelt het net als thuiskomen. Wij richten ons op lange termijn relaties en hopen je na een eerste bezoek snel weer te verwelkomen. 

Het lijkt mij leuk om kennis met je te maken om je wensen te bespreken. Zo kan ik je uitgebreid adviseren en een behandelplan op maat maken, of direct de beste massage voor je situatie samenstellen. In veel gevallen is dit een mix van diverse massages en massagetechnieken, want ik geloof niet in 1 soort massage. Iedere situatie is anders en om je klachten echt te verminderen is een behandeling op maat noodzakelijk.

Een ander voordeel van onze praktijk is dat wij, door het aanbieden van gespecialiseerde behandelingen, eerlijke prijzen hanteren, zo weet je zeker dat je niet teveel betaald en waar krijgt voor je geld!

Hierom kiest u voor Praktijk de Bree

Jarenlange ervaring

Eerlijke prijzen

Gevoel van thuiskomen

Persoonlijk & open

Liefde voor het vak

De Praktijk in beeld

Massage Barneveld

Praktijk de Bree is gevestigd in Barneveld en beschikt over alle benodigdheden om je te kunnen voorzien van een goede en doelgerichte massage. Je komt al tot rust op het moment dat je binnenstapt, wij zorgen voor een ontspannen sfeer waar je je direct op je gemak voelt. Uiteraard is er de mogelijkheid om vooraf jouw wensen te bespreken. Ook is het mogelijk om tijdens de massage je wensen door te geven, zo kan het bijvoorbeeld zijn dat je iets meer druk wenst van de masseur. 

Je kunt zelf de tijdsduur bepalen van jouw massage, wij bieden massages van 30, 45, 60 en 90 minuten aan.

Persoonlijke aandacht, rust en resulvormen de kernwoorden van mijn praktijk. Dit in combinatie met al mijn kennis en ervaring, die ik samen met verschillende elementen samen breng in mijn werk, zorgen ervoor dat je het beste resultaat krijgt. Een massage waar je blij van wordt en die smaakt naar meer. Bij Praktijk de Bree krijg je volledig waar voor jouw geld.

Ervaar de vele voordelen van een professionele massage zelf en investeer in je gezondheid!

Neem contact met ons op