Home    >    Over Praktijk de Bree

Over Praktijk de Bree.

Mijn naam is Fred de Bree, masseur en eigenaar van Praktijk de Bree. Door de jarenlange training en ervaring in het geven van massages ben ik in 2009 mijn eigen praktijk gestart. Praktijk de Bree is ontstaan vanuit een enorme passie voor het vak en is gevestigd in Barneveld. Mijn aanpak is doelgericht: ik zet mij volledig in om jouw wensen te vervullen. Het doel is om jouw lichaam volledig te laten ontspannen of om eerst je klachten te verhelpen met een massage op maat. Mijn visie ligt op het stukje pure ontspanning om je lijf weer echt te gaan voelen, want het is altijd beter om klachten te voorkomen dan te genezen toch?

Tijdens je geplande afspraak bespreken we vooraf wat je wensen zijn. Ik neem de tijd voor je want persoonlijk contact is enorm belangrijk in deze hectische tijd. Door oprechte aandacht en een vleugje humor voelt het net als thuiskomen. Ik richt mij op lange termijn relaties en hoop je na een eerste bezoek snel weer te verwelkomen. 

Een ander voordeel van mijn praktijk is dat ik, door het aanbieden van gespecialiseerde behandelingen, maatwerk kan bieden. 

De voordelen van Praktijk de Bree

Jarenlange ervaring

Eerlijke prijzen

Gevoel van thuiskomen

Persoonlijk & open

De praktijk in beeld

Praktijk de Bree is gevestigd in Barneveld en beschikt over alle benodigdheden om je te kunnen voorzien van een goede en doelgerichte behandeling. Je komt al tot rust op het moment dat je binnenstapt, ik zorg voor een ontspannen sfeer waar jij je direct op je gemak voelt. Uiteraard is er de mogelijkheid om vooraf jouw wensen te bespreken. Ook is het mogelijk om tijdens de massage je wensen door te geven, zo kan het bijvoorbeeld zijn dat je iets meer of minder druk wenst. Dit is heel belangrijk want ik werk nooit door de pijngrens heen! 

Persoonlijke aandacht, rust en resultaat zijn kernwoorden van mijn praktijk. Dit in combinatie met al mijn kennis en ervaring, die ik samen met verschillende elementen samen breng in mijn werk, zorgen ervoor dat je het beste resultaat krijgt. Bij Praktijk de Bree krijg je volledig waar voor jouw geld.

Massagepraktijk De Bree
Massagepraktijk De Bree
De Bree Praktijk

Ervaringen van mijn klanten.

4.9 uitstekend

gebasseerd op 70+ reviews

“Bij Fred hebben we de De Breethode massagecursus gevolgd, vooral gericht op ontspanningsmassage…”

Jos

“Na heel wat tijd met pijn in mn schouders en nek en rug gelopen te hebben Terecht gekomen bij Fred en hij luisterde naar mij …”

Marcel Duits

“Sinds afgelopen zomer kennis gemaakt met de praktijk van Fred. Na 3 behandelingen geen gebruik meer hoeven te maken..”

Désiré Bruil

“Vanwege spanningsklachten ben ik gestart met massages bij Fred. Bij de intake hebben we mijn klachten besproken…”

Jos

Ik kwam bij Fred terecht na de zoveelste teleurstellende behandeling bij de fysio.
Wat een verademing is dit!..”

Nuria Van manen

“Na een prettige kennismaking, een massage gehad in een fijne ruimte.
Ik ervaar veel stress in mijn lichaam…”

Lisette V Dijk

Neem contact met mij op

Praktijk de Bree
Veemweg 29-31
3771 MT Barneveld

E: info@praktijkdebree.nl
M: 06 30 38 74 03

Stuur mij een WhatsApp bericht!