Home    >    Behandelingen   >   Haptische massage.

Haptische massage.

Haptische massage is een vorm van massage waarbij de helende kracht van affectieve aanraking centraal staat. Daarom wordt het ook vaak een energetische massage genoemd. Deze massagevorm is bedacht om niet alleen de fysieke spanning in het lichaam te verlichten, maar ook om emotioneel welzijn en een diepere verbinding met het eigen lichaam te bevorderen. Door middel van zachte, ritmische aanrakingen en strelingen, streeft de haptische massage ernaar om de innerlijke balans en harmonie te herstellen, wat leidt tot een algeheel gevoel van rust en ontspanning.

Het is bijzonder effectief voor mensen die te maken hebben met stress, overbelasting en een disbalans in hun emotionele leven. De behandeling wordt toegepast in onze rustige, serene omgeving, waarbij zowel de geest als het lichaam wordt uitgenodigd om te ontspannen en te herstellen.

 

De voordelen van een haptische massage.

✔  Verlichting van spierspanning
✔  Bevordering van emotioneel welzijn
✔  Geeft rust en vermindert stress
✔  Stimuleert een diepere bewustwording van eigen lichaam
  Stimuleert de bloedcirculatie
  Verhoogt de algehele ontspanning

Haptische massage op unieke wijze.

Mijn naam is Fred de Bree, en sinds vele jaren geef ik massages en ademtraining waarbij mijn passie voor het vak volledig tot uiting komt. Praktijk de Bree is een kleinschalige praktijk gevestigd in Barneveld. De praktijk is ontstaan met de wil om mensen te helpen met dergelijke gezondheidsklachten. Omdat de liefde voor het werk zo groot is en de praktijk kleinschalig, merk je direct dat je écht centraal staat en er uitgebreid de tijd voor jou wordt genomen.

Wat maakt de behandeling bij Praktijk de Bree uniek? Iedere soort behandeling kan aangepast worden in de druk die gegeven wordt en hoe diep de behandeling gaat. Iedere massage wordt afgestemd op jouw lichaam waardoor geen enkele massage exact hetzelfde is. Door de vele jaren ervaring en zeer uitgebreide opleidingen die ik heb gevolgd, haal ik het beste uit alles voor een doelgerichte behandeling voor jou als cliënt.

Uit ervaring is gebleken dat de behandelingen zeer gewaardeerd worden en een goed effect hebben op zowel fysiek als mentaal emotioneel niveau. De combinatie van het behandelen van eventuele klachten, specifiek gericht op jouw lichaam, in combinatie met de diepe ontspanning is uniek. Ik geloof niet in één vaste type massage, maar juist de combinatie ervan om klachten effectief te verhelpen. Er wordt goed geluisterd naar wat jij als cliënt aan kan en we gaan zeker niet door de pijngrens heen, wat helaas bij veel behandelaars wel wordt gedaan. Het is jouw lichaam, dus jij bepaalt de diepte, intensiteit, en wat je wensen zijn. Op die manier werken we als het ware samen aan het beste resultaat met als basis het type massage die voor jou de voorkeur heeft.

Lichaamsgerichte ademtraining is een waardevolle investering in jezelf om je lichaam te resetten. De training wordt alleen als privéles gegeven, in totaal 6 sessies en zal ongeveer 3 maanden in beslag nemen. Tijdens de afgesproken sessies krijg je theorie hoe alles met elkaar in verbinding staat en oefenen we op de behandeltafel, zittend, lopend of staand. Je krijgt gedegen oefeningen en tools mee naar huis om mee te oefenen. Door privetraining kan ik gericht met jouw aan de slag en kan de training aan jou als individu aangepast worden. Ben jij er klaar voor?

Massagepraktijk
Massagepraktijk

Neem contact met mij op

Praktijk de Bree
Veemweg 29-31
3771 MT Barneveld

E: info@praktijkdebree.nl
M: 06 30 38 74 03

Stuur mij een WhatsApp bericht!